Lokum Selamlar vajinal kültür alınırken gelen akıntıdan dolayı doktor mantardan şüphelendi ve 2kapsullu bu ilacı verdi. Daha önce kullanan oldu mu etkisini gördünüz mu??
Fulyag Lokum ben kullandım yanında antibiyotik de verdi ona devam ediyorum son durumu henüz bilmiyorum tekrar gitmedim henüz
Nisankzn Lokum bende kullandim 3 gun ara ile dedi dr ben 2. Gun kanama yasadim pembe kahverengi sonra doktor tahris dedi agrim akintim vr diye 1 hafta sonra kln 1 taneyi kullandim gene 2 gun sonra kanamam oldu 4 gun surdu insallah sizi tahris etmez
KlncA Lokum kaç mg hatırlamıyorum ama ben de gyno max kullanıyorum şuan. İçinde 3 tane var bu gece 3.sünü kullanacam. Bence iyi geldi kaşıntı bitti sayılır ve vajina kenarındaki şişlik baya baya azaldı
Azrasare Ben hamilr kalmadan önce de bir çok defa kullandım hamile ikende kullandım bana göre çok güzel ve etkili bi ilaç yan etkisini görmedim
Meyrabaha2019 Azrasare mrb ilacı kullandiktan sonra acaba fitilin tortusu ve sıvı da geldimi damla şeklinde
Azrasare Lokum her zaman mantar tedavisi için verirdi doktorum hatta ben anlardım mantar olduğumu direk eczaneden alıp kullanıyordum evde bile hep yedek olurdu hamile değilken . Hamileyken de çok akıntım vardı alttan muane ettiğinde farketti doktor o Sebeple vermişti .
Lokum Azrasare Biz 34+3olduk. Yavrum kız çocuğu 😍 henüz dönmedi dönmesini bekliyoruz normal doğum için.
Azrasare Lokum canım 12+2 daha benim çok küçük bir tane kızım var 25 aylık bunun cinsiyeti henüz belli değil ♥️
Lokum Fulyag gecmis olsunnn etkisi olsun güzelce insallah. Hayatımda bu kadar ilaç kullanmadım.hamileligim dışında. Yok decavit yok dvitamini tok magnezyum ilk baslarda protestan şimdi de fitil. Hayrolsun hepimize
Fulyag Lokum ben de öyleyim ilaç için telefonumdaki alarmların haddi hesabı yok 🙂 en son idrar yolu enfeksiyonu çıkınca fitil ve antibiyotik eklendi tam oldu umarım güzelce atlatırız bu süreci 😊
Lokum KlncA dozlari farklıdır benim kapta 2 tane var 3gun ara ile kullanmamı istedi doktor. Mantar için. Allahım ne zor işler beterinden korusun
Kaktuscicegi Ya ben hamile falan değilim ama eşimle ilişkiye girince kahverengi akıntım oluyor bunu kullanmaya başladım inşallah biter illallah ettim bu akıntı yüzünden, başka yolu yok mudur bu illetten kurtulmanın?