Bfduam Merhaba arkadaşlar, Bir hafta adet olacağım kadar yumurtlama sancısı oldu ve geçti ama Ovülasyonda Pik görmedim. Yumurtlama olmadı mı şımdı? Benzer tecrübeleri olanlar yazar mısınız🌼
Gulguzelim Bfduam cift cizgi yoksa demekki yumurtlama olmamis yumrutlama olmuyorsa bir problem var demektir
mucizeolsunn Bfduam adetin bittiği ilk günden mi yapıyorsun canım testleri belki kaçırmışsındır yada daha olacaktır biraz daha bekle ama olmadıysa da sıkıntı değil bazı aylar olmayabiliyor 💁
La_Liberte Gulguzelim Bfduam benim ovülasyonu aldığı. Yer yumurtlama görmemişsin devam et dedi. Hamileyim çok şükür 😍🙏🏻 O testler her zaman doğru sonuç vermeyebiliyor bence insan bedenini tanımıyorsa yumurta yap yumurtlamadığını az çok anlar.
Bfduam mucizeolsunn merhabalar canım, Adet bitimiyle başladım, bazı aylar yunurtlama olmayabilir biliyorum da, bir hafta boyunca yumurtlama sancısı çekip olmaması garip geldi.
Mouradi Daha önce benim açdığım postta nasıl konuşuyorduk böyle yapalım daha çok üstte kalır :)) Bfduam
Syme Bfduam canm bende pik görmemştm doktora gittim dedi her ay yumurtlma görülmez gititğim zmn ultarasyondn bri çatlamak üzerydi iğnede vurdu fyda etmedi ovulasyon testlrrne güvenmym
Syme Bfduam tabi yumurtlma olyo çatlyo çatlmayan yumurtlar kiste dönşyo adette atlyo bazlrda öyle kalyo çatlasa ağrı ypyo dyen vr yk dyende bende bşy yktu