Bende doğumhanedeyken suni sancı verdiler
2 gün kaldım dogumhanede Yemek yok sadece meyve suyu oda günde 2 defa açlıktan tansiyonum düşüyor Söylüyorum birşey olmaz yiyemezsin diyolar.Neyse Ben yine koridora hemşire odasına gidiyodum bı baktım
odada kimse yok hanımefendiler lahmacun yaptırmış ayran da var gözüm döndü İnanın nasıl yaptım bilmiyorum öyle açtım ki poşetiyle beraber aldım hepsini odama götürdüm
Arkadan kapımı kitledim 4 tane lahmacun yedim 2 tane de ayran içtim ama bir taraftan da sancım var Acilmam yok canım yanıyor
Gözümden yaş aka aka yedim.
Hemşireler gelmiş yemek yok tabi Hemen odalari aramaya başladılar bı geldiler benim kapı kitli Elindeki maymuncukla açtı birden 7 8 kişi şafak operasyonu yapar gibi daldı.
Sen naptın doktor bey seni acilman olmuyor diye sezaryene alacaktı tok karnına giremezsin ameliyata niye bunları alıp kaçtın dediler birisi ordan beni kameraya çekiyor güldüler Ben aç gozlulugum yüzünden 6 saat lahmacunu sindirmeyi bekledim boş yere 6 saat doldu beni sezaryana alcaklar kapının onunde bekliyorum Doktor Hemşireye Lahmacun hırsızı bu mu dedi Oda evet Sayesinde aç kaldık dedi 🤣🤣🤣 Hala nasıl yaptığıma inanamam Doğumdan sonra Eşim doğumhane personellerine yemek yaptırıp goturmustu hala benimle arada dalga geçerler 🤣