haticerabia45 Arkadaşlar benim normalde doğumuma 111 gün var.doktorum ile sezaryen anlaştık peki kaç gün kala alınıyor sezaryene göre hesaplarsak kaç günüm kalmış oluyor çok özür dileyerek soruyorum bilenleriniz illaki vardır 🥰🤗🌼
Denizyildizii haticerabia45 38 39 gibi aliyorlar. Yani 7 ila 14 gün arasında eksiltebilirsin. Sen 100 günüm kaldi de düz hesap 😊
Mrv1007 haticerabia45 eğer acil bir durum yoksa 38+lara kadar bekliyor doktorlar ablam 38+4’te oldu, kızkardeşim 38+5’te olacak. Ben 36+6’da oldum çünkü acilen alınması gerekiyordu bebeğimin gebelik kolestazı hastalığım vardı
yyagmurrsenn haticerabia45 39. Haftada alıyor çoğunluğu:) doğumunuza uygun alıyor en fazla 14 gün kalmışken alınacak muhtemelen :)
haticerabia45 Denizyildizii içim içime sığmıyor artık rüyalarımda doğuma gidiyor bebeğimi kucağıma almış görüyorum heyecanımı mazur görün 🥰🙈
haticerabia45 Mrv1007 çok geçmiş olsun canım kötü bişey değildir inşallah 🤲🥺 banada normalde 30 temmuz görünüyor ama 14 temmuz gibi alırız dedi yani 14-15 gün önce almış olacak o zman
Denizyildizii haticerabia45 anlıyorum ben doğum yaptım 5 buçuk ay oldu. Bende öyleydim ama inan cok çabuk geçti zaman eminim seninde öyle olacak
haticerabia45 Denizyildizii maşallah siz yolu yarılamışsınız bile darısı bize.🥰cidden zaman çabuk geçiyormuş su son günler hariç 🙈
haticerabia45 haticerabia45 ama benim bebise zayıf diyorlar umarım biraz toparlamistir paşam da acı çektiğimize değer 😂🙈
Anne_N haticerabia45 38+0 ile 39+3 arası alıyorlar. Benim doktorum en erken 38+2 , en geç 38+6 düşünüyor