Reyhan35 Yürürken aşağıya aşırı baskı ve batma hissediyorum 32 haftalığım bu normal mi Çarşamba günü nstde düzenli sancım çıkmıştı ama hafif hissetmiyordum doktorum sürekli yat dedi ve magnezyum verdi normal mi acaba bu
SemanurAs Reyhan35 ben 16dan beri çekiyorum 29haftayı geçtik şimdi çok beter durumdayım yürüyemiyorum bile. Magnezyum hiç bir işe yaramıyor ama içmeyince daha fena oluyorum. Doktor çok ağrın olursa parol içebilirsin dedi ama normalmiş ilk gebeliğimde de vardı
Eda_Esen Reyhan35 Ben 5 gün önce sancı ile gittim düzenli ve 80 ni gören sancılarım vardı yatış yapıldı sancılar durduruldu evdeyim 3 gündür bende de uzanırken bir şey yok ama ayağa kalktığım da bi ağrı baskı her an bir şey düştü düşecek gibi bi his var neden olduğunu bende bilmiyorum 🤷♀️
Neva09 Reyhan35 bende 34 den beri aynı sorunu yaşıyorum 2. Hamileliğim Dr. Sordu ilk erken mi gelmişti diye kafası çatıda dedi çünkü ilkim 40 ı aşmıştı dedim. Çok ayakta kalma dedi bana. Bazen çıktı çıkacak diyorum yerleri daraldı heralde sizde dikkat edin ama stres yapmayın normaldir heralde ..
Reyhan35 SemanurAs düzenli sancım falan çıkınca çok korktum ya hiçte hissetmedim sancı ilk gebeliginizde kaç haftalık doğum yaptınız
Reyhan35 Eda_Esen benim duzenliydi ama hafifti hissetmiyordum sancıları ama aynı dediğin gibi oluyor doktoruma mesaj attım şimdi dönünce sana da haber veririm canım
Reyhan35 Neva09 düzenli sancım çıkınca şimdi de böyle olunca korktum bide Çarşamba günü daha dönmemişti yan duruyordu