Edabykl Pelin06 yaaa ben cok anlamıyorum ama ilk baktım icimden gecen erkek oldu 🙈 Benim bebetoyuda şuraya birakayim belki biri tahmin eder 🙈😂 
Pelin06 1234321 doktorda dik degil erkek olsa görürdüm dedi ama net değil daha erken kız gibi dedi 😅 ama bakalım kesin demedi bende bi burda sorayım dedim 😅
Pelin06 Edabykl hayırlısı doktorda kız gibi Ama net değil dedi 🤭😅 herkes erkek diyor bakalım hayırlısı bir haftaya öğrenmek nasip olur insallah Allahın izniyle 😇
Pelin06 Edabykl evet insan merak ediyor ama sağlık en önemlisi benimde bir oğlum var bir kızım olsun isterim 😇 ama hayırlısı olsun hepimiz için 😊
Pelin06 Guncem doktorda öyle dedi erkek olsa görürdüm dik olurdu dedi oglumuda gerçekten 10 haftada direk %80 erkek dedi doktoru erkek çıktı😅 erkek hemen gösteriyor kendini
Guncem Aysebrar1 bence kız. Yukarı doğru olan nubu degil bacak kemiği gibi duruyor. Leğen kemikleri yere paralel geldi. Hayırlı sağlıklısı olsun.
Pelin06 Hanımlar çoğunuz erkek dediniz ama bebişim kız 🥰🥰🥰🥰 nubu dik kız diyen arkadaşı tebrik ediyorum 🥰🙏