susuderler Merhaba ikiz anneleriii, beşik konusundaki tecrübelerinizi paylaşır mısınız en mantıklı olan ve uzun süre kullanabilecekleri -malum 2 tane olunca sürekli beşik alamayız😄- hangisi acaba ☺️
Ikizleer susuderler genelde park beşik alip birlikte uyutuyorlar ama ben ayni besikte 3 4 ay uyutabildim sonra ayri iki besige gectik ve ona da sigmadilar 8. Ayda montessori yataga gecirdim. Yani hareketler artinca ayni besikte uzun sure yatamiyorlar ve donmeye baslayinca besik kucuk geliyor. Uzun sure kullanacaksaniz rahat edecekleri genis bir besik oneririm
anneyimmm42 susuderler valla bizde şu her yere taşınabilir beşikler var ya sallanır iki tane onlardan aldık
twinboymama susuderler ben de nasipse iki park beşik düşünüyorum. bu geniş uzun ve kaliteli olanlardan 2 tane alırım dedi. ilk 3-5 ay ne kadar yatarlarsa birini kullanırım daha sonra 2. yi de açarım odalarına da park beşikle geçiririm. en az 2-3 sene beşik düşünmek istemiyorum daha sonra bebek odası değil de cocuk odası yaparim. boş oda var ama hemen oda yapmayacagım nasılsa belli bir süre benimle yatak odasında yatacaklar
Uzumlerveannesi Ikizleer henüz doğum yapmadım, ben de yavrulu montosori aldım bir tane, bir tane de anne yani beşiği kullanıcam görümcemden kalan. Siz iki ayrı Montessori mi aldiniz acaba, aynı yatakta yatabiliyorlar mi?
Ikizleer Uzumlerveannesi yok ayni yatakta uyumalari mumkun degil iki tane aldik. Ikisi de döne döne uyuyor sabit uyumuyorlar. Diyorum ya ayni besikte bile 3 4 ay uyutabildim birbirlerini tekmeliyorlardi vuruyorlardi ayirmak zorunda kaldim 😁
Eylul10 Ben küçük iki tane anne yanı düşünüyorum odalarına da eşim montessori alalım diyor ama ben ahşap karyoladan yanayım 🤷🏼♀️ Açıkçası çok acemiyiz ve kararlarımızdan emin bile değiliz 😂