Benimde troidlerimde iki yıldır sorun var doktora gitmiştim ama doktor bir yıl ilaç yazmayıp beni sürekli kan alıp oyalamıştı bende pandemiden dolayı 1 yıl gitmemiştim evlenip hamile kaldım ve bilmediğim için aile hekimi çok panik yapıp korkutmuştu beni bende araştırma hastanesinin semt polikliniğine randevu aldım başka bir ilçede ve bin eziyetle gittim doktor bey sağolsun bi açıklama bile yapmadan yanındaki yardımcısı ilaç yazalım demesine rağmen ben ilaç yazamam endokrinoloji bölümüne gideceksin dedi bir sene gittiğimi ama doktorun ilaç yazmadığını söyledim ve dalga geçer gibi ısrarla oraya git dedi şaka gibi iki dakikada muayene etmiş gibi gözüktü gönderdi 😂 bende sinirlenip özel hastaneye dahiliye bölümüne gittim doktor ilaç yazdı gayette dahiliye bölümü ilaç yazabiliyormuş ilacı kullandım ve 3 hafta sonra araştırma hastanesinde endokrinoloji bölümündeki doktoruma gittim dedim böyle böyle siz ilaç yazmamıştınız oda baktı kendiside şaşırdı ben sana neden ilaç yazmamışım diye aylık kontrole geliceksin dedi ilk 25 mg kullanıyordum sonra fazla düşmeyince 50 mg da yazdı ilaç dozu ayarladı her ay kontrole gidiyordum son gittiğimde gelecek ayda gel sonra birdaha gelmene gerek yok doğum yapıcaksın zaten dedi ama benim sorunum gebelikle alakalı mı onu bile bilmiyorum çünkü gebelikten önce 0.002 olan tsh değerim gebelikte 4 ün üstüne çıkmıştı ama doktor bişey demedi kendiside anlamadı doğumdan sonra napıcam bende bilmiyorum 🤷🏼♀️