ArslanAlininAnnesi Kızlar selam. 29 haftalık gebeyim. Doktor göğüs ucu kremine başla dedi. Mustela önerdi doktorumda çok tecrübeli birisidir. Siz memnun kaldınız mı bu kremden? Önceden kullanmak işe yariyor mu gercekten?
Aycdlpyrz ArslanAlininAnnesi lansinoh da çok öneriyorlar çok memnun kalan var etrafımda ve hamile olan kim olsa
Mtzkuzum ArslanAlininAnnesi ben 12. Haftada karnıma için sürdüğüm lierac çatlak kreminden başladım sürmeye hiç çatlama yara almadı sadece nemli olması gerekiyor diye düşünüyorum
iremcannn1907 ArslanAlininAnnesi ben lansinoh kullanıyorum çok memnunum hiç yaram olmadı. Emziriyorum emzirirken de silmeme gerek kalmadan emiyor bebeğim
Asseyda ArslanAlininAnnesi benim doktorum henüz erken dedi başlatmadı kullanmaya göğüs ıcunu uyardığı İçin erken doğuma sebeb oluyormuş 36 dan sonra kullanmaya başla dedi
Esramasal27 Ben bunlara gerek duymuyorum bir tane soğan koyuyorum çantama hastanede suyunu sürüp bebeğimi emziriyorum yara olmuyor
Gzm-- Lansihoh .silmeniz de gerekmiyor emzirmeden once.daha once kullandim.simdi yine aldim 2.kizim icin kullanicam.
Esramasal27 Umran_akcakil hayır silmiceksin hafif sütünü akit göğüs ucunu sur çocuk emsin yara olmuyor