bluees1207 anneyimmm42 ben bi kaç hafta içtim kefir çok faydalı içebilirsiniz bağışıklığa metabolizmaya çok iyi geliyor
Klcaysgl anneyimmm42 ben bir kere içtim ilk haftalarda sonra iyi mi gelir kötü mü diye bilmediğim için daha gerisi gelmedi aslinda doktora bi sormak lazim
anneyimmm42 bluees1207 hiç içmedim biraz tereddüt ettim de o yüzden sordum canım . Bebeklere bir zararı olur mu diye
bluees1207 anneyimmm42 isterseniz doktorunuza sorun ama kefir faydalı ve önerilen birşey yinede doktorunuzdan duyun ama içiniz daha rahat olur 😊
Mrvsmt2502 anneyimmm42 probiyotik hem sana hem bebişlere faydalı hem kabız olmanı engeller ben devamlı içtim
Yagmurrr_ Ben doktoruma sordum probiyotikli aktivya yogurt ve kefir içebilirsin dedi güvenli yani bi zarari yok aksine faydasi cokk
Gzm-- Ek gidaya basladigimda kizima da baslattim.o da simdi o zamandan beri severek iciyor.sutten cok daha fayfali cunku
Arzukeskin anneyimmm42 ben ilk hamileligimdede her gün içtim sade olarak şuan ikinci hamileliğim yine içiyorum oğlumda çok seviyor her gün içiyor.