Rumuz_07 Kızlar Green clean detarjan aldım bebek için ama diğerleri yumuşatıcı sıvı formdayken bu jel gibi sorun mu var bu üründe normali mi böyle
Rumuz_07 Yavruhamsi sağolun çok korktum bozuk ürün mü acaba diye ilk kez böyle kıvamda gördüm bildiğiniz Arap sabunu gibi jel🤦🏻
Rumuz_07 Rumuz_07 Yavruhamsi peki bunu makineye dökerken zor olmuyor mu kapapına döküp koyduğumuzda kalıntı kalmıyor mu kaşıkla sıyırmak lazım gibi😂
Yavruhamsi Rumuz_07 içeriği temiz ve lavanta kokusu bırakıyor çamaşır deterjanı memnunun ama biberon temizleyicinin kullanmadım onu da almak istiyorum bakalım ne zaman alırım :) granülleri göre iyi oluyor jeller granül deterjanlar leke bırakıyor giysilerde
Rumuz_07 Yavruhamsi granürü elde ön çitilemek yaparım ağır lekelerde sonra makineye atıp bu deterjan la kullanırım diye düşündüm yani deterjan gözüne eklemek istemiyorum. Ondan alsam mı acaba diye kararsızım
Yavruhamsi Rumuz_07 granülü aslında sulandırıp deterjan gözüne koyanlarda var bunu da denemek lazım aslında hiç denemedim