Epelinkiran 36 haftalık hamileyim. Bugün doktora gittim bi sıkıntı yokru nstyede girdm doktorum gayrt iyi dedi. Eve geldim bi saattir belim kasıklarım ağrıyo karnımda toplanma gibi bi şey var ama sancım yok. Bi de çamaşırımda bi kaç damla kahverengi leke gördüm sizce doğumum yakın olabilir mi?
busekavakli Epelinkiran karnında ki toplanma da kasılma olabilir dakika tut canım uzanınca falan geçiyorsa yalancıdır yok geçmiyorsa git gide artıyorsa doktoruna haber ver
Merveozcelikcckl Epelinkiran canım çatı muayenesi olduysan o gelen leke ondandır olmadıysan nişanın gelmiş geçen hafta Doğum yaptım bende adet ağrısı gibi bir ağrın varsa Doğum çok yakın
busekavakli Alttan muayene de kahverengi lekenme olabiliyormuş banada doktorum dedi ebe muayene ettikten sonra bendede olmuştu
Epelinkiran busekavakli alttan muayne olmadım ki normal ultrason muaynesi oldum sadece bide nstye girdim
Epelinkiran Merveozcelikcckl çatı muaynesi henüz olmadım. Geldiğimden beri uzanıyorum şimdi daha iyiyim kalkmadıkça sancım olmuyo. Bi de bi şey sorucam doğum başladığında da bebek hareketli oluyomu tekme fln çok atıyomu yani