Babynisan busraakyil sevi bebeden almıştım trendyoldan kullanıcı yorumları okuyup kasımda almıştım gayet güzel geldi daha kullanamadık ama memnun kalıcağımı düşünüyorum
Ccaannsseell busraakyil sevibebe’nin babynestli olan reflü yatağını aldım bende. Diğerlerinden bebek kayar gibi geldi.
Hilalkhrmn417 busraakyil almanıza gerek yok bence yatacağı beşik vs altına battaniye hafif yokuş olacak şekilde koyun alın size reflü yatağı 😊
Bebek-C Ben de sevi bebenin kiraz çekirdekli, kaydırmaz altlıkla ve düz kafa engelleyici yastıklı olanını aldım. Renkli bi ürün. Arkadaşım çok memnundu ben de ona güvenerek aldım. İnşaAllah ben de memnun kalırım.
mirage333 Bebek-C https://www.e-bebek.com/sevi-bebe-luks-bebek-reflu-yatagi-pamuklu-kilif-p-sev-73 Bundan mı aldınız?
mirage333 Denzk okadar kullanılırsa çok iyi, sonrasinda ihtiyac olmaz zaten. Bana 1 2 ay ancak kullanilir gibi gelmisti.
Denzk mirage333 trendyoldan yorumlara bakın isterseniz. Ben işini yapandan alırım her zaman yataşta iyi bir marka olduğu için almıştım