HusnaNur1107 Kızlar bu günlerde neler yaşıyosunuz mide bulantıları, ağrılar? Bende sabahları mide bulantısı oluyo ve arada karnım kasılıyor.
ZMM8888 HusnaNur1107 8+1 den selamlar 🥰 iştahsızlık tiksintisi yemek sonrası şişkinlik bulantı bel ağrısı kasık ağrısı ne ararsan var☺️ bunada şükür Allah sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin
A_yca HusnaNur1107 bizde gelebilir miyiizzz 9+6 yız 😁 3 haftadır çok bulantım var bu haftalarda daha da arttı keyifsizim uyku halindeyim hep valla Rabbim yardımcımız olsun 🙈🥰🤲🏻🧿🧿🧿
Eda272780 7+5 im ama mide bulantısı vs hiç birşey Yok korkuyorum bir sorun mi var die acaba benm gibi olan varmı ☺️
474747 @"Eda272780″bende 5 haftalık hamileyim benimde mide bulantım yok ama çok halsizim hep yatasim var ara ara belim ağrıyor
Ezgi_hsyn 6+6 dan selam herkese valla üzerimden tır geçmiş gibiyim ama bu bile insana neden mutluluk verir ki 🥰 keske hemen geçse şu zamanlar sanki günler durmus gibi bende
HusnaNur1107 ZMM8888 benim yürürken bel ağrım çok oluyo ve yattığımda çok hissediyorum Yemek yapasım gelmiyo salça kokusu beni mahvediyo
HusnaNur1107 Huzurrr_13 tabiki bizden önce olarak tecrübeleri alalım sizden sonuçta 1 hafta önden gidiyosun🤣🌺
Huzurrr_13 HusnaNur1107 kız fazla ara yok kii bir hafta😂 mide bulantısı oluyor tiksinme ve göğüs hasasiyeti biraz çoğaldı koku hasasiyeti rahimde azcuk kasılmalar oluyor şuan iyi gidiyoruz kelebegimle rabbim hepimizin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️
ZMM8888 HusnaNur1107 ayni bnde ramazan başlıyalı daha hiç yemek yapmadım sağolsun kayınvalidem eltilerim komşum onlar yemek gönderiyorlar eşimle oğluma ben zaten pek birşey yiyemiyorum. Yürüyünce az ayakta kalınca bel kasık ağrım oluyor
HusnaNur1107 A_yca siz önden gidenler tecrübeleri anlatın bize burda az da olsa aramızda hafta var helede doktor kontrolleri tavsiyeler. 🌺🥰