FDM220 Süt arttırıcı yiyecekler veya yaptığınız neler yoğun bakımda bebeğim yatıyo süt sağıyorum ama bana az geliyo yardımcı olursanız sevinirim
tazeannecik1 FDM220 Kesinlikle dereotu,sonra ayran, bulgur pilavı,hümana,rezene ve sürekli bebeğimi emzirmek
Nurdrmz_24 FDM220 henüz doğum yapmadım ama doktorum ne yersen ye kendine zarar verirsin dedi baklagillerden tatlılardan doğumdan sonra uzak durmalısın dedi su süt birki çayı bunlar çorba sıvı tüketmen sütün olmasına yeterli dedi çevreni dinleyip de aman bunu ye sütün olsun şunu ye sütün olsunlara kanma sakın hem gereksiz kilo alırsın hemde boşuma şeker yüklemesi yaşarsın dedi mantıklı buldum naçizane benimde fikrim bu yönde :)
Ipeginannesi01 suscarparimm bu karışım doğumdan sonra mı içilmesi gerekiyor biz bugün 40. Haftamiza girdik şimdi icebilirmiyim acaba
FDM220 suscarparimm rezene içiyorum ama pek faydasını görmedim anasonu deneyim birde gaz olur diye baklagil yemiyordum
Nahirep Canım süt kanallarını beyin yönetir pozitif olmalısın her zaman düşünce olarak bol su iç yeşillik özellikle kıvırcık göbek tatlı bişi yedın mı üstüne çok su iç ayran iç dere otu ye su çok önemli ama
FDM220 Nahirep üzülmenin de etkisi çok tabi dereotu da yiyorum ama fazla olmuyo inşallah artar teşekkürler
Nahirep FDM220 üzüntü sütü keser benim sütüm çoktu sitresten ve üzüntüden bir anda kesildi bebeğim çok etkilendi sakın negatif düşünmeyin bebeğiniz için mutlu olmaya çalışın sizin mutluluğunuz sütünüzü arttırır çünki sütü beyın yönetir