Adakus 3 kilo 50 gram çıktı kızımın kilosu. Haftalık nst ye giriyorum sancım filan da çıkmadı . Ebe kontrol ederken sadece sırtı dışa dönükmüş başı asagı gelmemiş galiba dedi. Gelmesi ne zaman oluyor ve haftamı doldurur muyum ilk diye bilmiyorum 🙄🙄 günler neden ileri kaçıyor Allahımmm
OktayMeltemSahin Adakus 37+5 iz 3150 olmuş başı aşağıda ama hiçbir belirti yok doğuma dair çatı muayenesi de olmadım anlamadım bende 16 günüm kaldı sanırım günü geçicek bile 🙄
Adakus OktayMeltemSahin ilk doğum da 40 haftayı bile geçiyor diyorlar işte bende bundan korkuyorum 🙄 ayaklarım saha beni kaldırmıyor
KezibanUan OktayMeltemSahin canım vajinanda ağrı oluyomu ? Doğum pozisyonunda benimde bebeğim aynı haftadayız seninle bende baskı ve batma özellikle gece çok oluyo ayağa kalkınca bacaklarıma vuruyo
OktayMeltemSahin KezibanUan bende inanırmısın 0 belirti var bebek hareketleri dışında bebeğim baş aşağı ama kanalda değil ne bel ağrısı ne çatı ne bacak ne sancı yok canım
Aysnrhner OktayMeltemSahin benimde tıpkı anlattiginiz gibi.acaba birden baslayabiliyor mu sancilar ya da daha zamanim cok mu var anlayamadim