Karelinannesi Sbm050421 19 haftalığım bende canım hafif de olsa hareketleri hissedebiliyorum 20 den sonra artar diye düşünüyorum bakalım🥰
Umran__37 Sbm050421 18+4 ikinci tekmeyide hissettim her zaman kipir kipir olmuyo ama hissedincede hep hareketli olsun istiyo 🥰
Sbm050421 Karelinannesi oyy oyy çok güzel maşallah 🧿🥰 genelde 20 den sonra artıyor diyorlar bakalım bekliyoruz heyecanla 😅 benimki 2 gün çok hareketliydi dün hareketsizdi üzüldüm 😕 hep hareket etsin istiyorum göbeğimi dürtmekten bir hal oldum 😂
Karelinannesi Sbm050421 bende öyleyim 18 e girdim ilk 4 gün peşpeşe hergün hissettim sonra bi anda durdu toplasan 3 kere hareket etmiştir ondan sonra 🤷🏻♀️ Ama az kaldı bekliyorum 🙏🏻🥰
Sbm050421 Umran__37 oyyyiiii tospiiikkkk yaa 😍 bendeki bu bebek aşkı ne olacak 🥰 bütün bebişleri toplayıp kucaklamak istiyorum hepsi çok tatlı yaaaa 😍😍😍 maşallah hepsine , nazar değmesin hiçbirine 🧿
Zeynepasi Sbm050421 Benimde 18+2 nar büyüklüğünde yavrum 🥰 hareketlerini 1 haftadır hissediyorum cok guzel birsey 😍