Bbbbs söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum ben daha hamileyim ama hamile olmadan önce çevremde görüyorsun hala daha da görüyorum , arkadaşım var 2.5 yaşında çocuğu , kendi çocuğunu diğerleriyle kıyaslıyor , yok işte benim çocuğum onlara göre daha iyi konuşuyor ,yok benimkinin boyu daha uzun , yok şöyle yok böyle , ona BİLE o kadar uyuz oluyorum ki anlatamam , şu çocukları bi salın ya rahat bırakın ya , doktor iyi diyorsa iyidir ya , boyu kilosu konuşması yemesi içmesi hepsi çocukların kendine özel , ben bir şey sormadan arkadaş diyor ki şunu şunu ye bebeğe kilo yapar , ya iyi de benim öyle bir derdim yok ki ,doktorum bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu söylüyor aynen kontrollerde , anlamadığım şu bir de bebek iri doğunca ne oluyor başı göğe mi eriyor , al işte mesela ben kendim 4.500 kg doğmuşum başım göğe mi erdi ? Gerçekten anlayamıyorum ya , sağlıklı olması gereken aralıktaysa bebek olay bitmiştir ya, kim kime neyi ispat etmeye çalışıyor anlamıyorum , zamanında başaramadıkları şeyleri böyle şeylerle mi kapatmaya çalışıyorlar ahh ahhh allahım ne zaman düzelir ki bu toplum