Slha Kizlar ya valla ilk bebegimi kaybettgm icin herseydn korkar oldum acikcasi.. 26 haftalik hamileyim iki gundr fazla hssetmyrm harektlerini cok az hissedyrim elimi koyunca iki uc pit seklinde hafif hareketler ve karnim cok sert normlmi szce bide belim kasigim falan agriyo cok sddetli olmasada kontrolume 20 gun var daha hareketleri birden yavasladi iki uc gun once karnimi bile oynatyodu normlmi bu haftalarda sertlik harektler falan
mucizemizibekliyoruzz Slha canım normal değil gibi geldi bana. 28 haftalık hamileyim bende ama şiddetle hissediyorum artık yani ayrıca doktoruna gitmeyeceksen acile de gidebilirsin
Slha mucizemizibekliyoruzz bnm 26 haftalik ya blli olmuyo bnm de dyorum ya iki gun once cok sddetlenmsti hareketleri mesela dun ve bugnde az az harejet edyo bu haftalardada hareketlerinin sddeti onemlimi 28 den sonra onemli dye okumustm byerde ama acile gtmeyi dusunuyorum gercktn kafam rahat olur hic deglse
mucizemizibekliyoruzz Slha yani aslında hissediyor olman bile yeterli günde 10 defa. Ama anormallik olduğunu düşünüyorsan acile git