Mrvkyr 10 haftalik hamileyim bu dönemde kendi arabimizla 7 saatlik yolculuk yapmamda Bi sakınca olur mu
Rabiaaa46 Mrvkyr canım öncelikle doktoruna danışmalısın herkesin hamileliği ve riskleri farklı ben de çok yeni hamileydim bilmiyordum ama 24 saat yol gidip geldim bir gün içerisinde eğer riskin vs yoksa sorun olacağını sanmıyorum
Esma55 Mrvkyr merhaba ben 4 haftalık ken bi başladım sürekli geldık eşimle uzun yolculuklar en son 30 haftalıken Almanya ya geldim Allah’ın izliyle birsey olmaz
Meri3220 Mrvkyr canım doktora sor ben 6 haftalıktım Dr sordum gidebilirsin demişti 15 saat şahsi araçla gitmiştik
Duygudikicidkc 26 haftalığım doktoruma sordum 1 buçuk saatte bir durup 5 dk yürü dedi sen daha yenisin sorun olcaqını düşünmüyorum
hukukcuanne_06 12ydi sanırım sordum, 1.5-2 saatte bir mola ver 15 dk yürüyüş yap pıhtı atma vs olmasın dedi. Kendi arabanızla gidiyosanız dinlen fırsat buldukça falan demişti. Kanama vs yaşamadıysanız bence bir şey olmaz
Ozlemsarap Haftada bende istanbul izmir arasi yolculuk yaptim ama doktorunun gorusu onemli riskli bi durumun yok dedi cikabilirsin ucaga bile binebilirsin dedi riskini doktorun bilir ancak