Imasleeper busraaa570 38+1 oldum ve karnım kas katı artık nefes alamıyorum çok zorlanıyorum sırtım belim her yerim ağrıyor bi an önce doğurmak istiyorum
Fadmet busraaa570 ben de tam bugün 38+0 ve kontrolüm var. Yalancı sancı var arada bi de sırt ağrım. Bebeğim de tersti en son büyük ihtimalle de hala dönmedi bu gidişle maalesef normal doğuramayacağım
birtospikannesi busraaa570 bizde 38olduk ama karın sertlesmesi ve göbeğimin asagı düşmesinden baska bişey yok 🤷🏻♀️ Vajinamda agrı oluyo oda bebek asagı baskı yaptıgı içinmiş.siz normal mi düşünüyorsunuz
busraaa570 Imasleeper ben de aynı durumdayım aşağılara doğru ağırlaşma var göbeğim de düştü üst taraf boşaldı resmen aman hafif sancılardan başka bişey hissedemiyorum inşallah hayırlısıyla bir an önce doğururuz
Imasleeper busraaa570 ay inşallah hayırlısı ile bi doğuraydık… bugün kontrolüm var ay inşallah kanala falan inmiştir de doktor o kutlu günü söyler 😂
busraaa570 birtospikannesi evet normal düşünüyorum doğum kanalına daha girmedi ama pozisyon olarak doğum pozisyonunda bol bol yürüyüş yapıyorum inşallah normal olur