Aynur47 Kızlar Herkese mrhaba Ben doğum yaptım 40+6 haftalikken ama doktorumun kontrolune gore daha 2 gün vardi doğumuma suni sanciyla baslatacakti fakat bebeğim pazartesi gecesi bana ansızın şiddetli sancilar vurmaya başladı tuvalete gittiğimde hafif kan gelmeye başlamıştı sanci şiddetim artmisti ilk gebeligimdi tecrubesizdim iki saat o sancıyı çekince hastaneye gittim ebe kontrol etti bebeğin kafasi yukarda 1 cm açıklık ama kanamam var dedi acil sezeryan alalim dediler eşim takipli oldugum doktoru aradi gece onun ameliyat yapmasını istedi sonra takip eden doktorum geldi beni ameliayata aldilar bebeğim doğdu ama kaka içinde dogmustu yemyeşil kaka içinde kimse bize kaka yuttu demedi hemen ordan nefes almasında problem var dediler yenidoğan yoğun bakıma aldilar biz israrla kaka mi yuttu dedik ama çocuk doktoru hayir kaka yutma olayi gibi bi durum yok anne karninda zatüre olmuş nefesinde problem var 12 gün tedavi olcak sonra akciğerindeki enfeksiyon biterse taburcu olacak dediler bebegimsiz eve geldim iki gözüm iki çeşme ağlıyorum intihar etmeyi bile dusundumm simdi napacagim NASIL bi süreç izleyeceğim bilmiyorum sizce hastaneyi şikayet edeyim mi bir de yenidoğan yogun bakimda bebeklere güzel bakiolarmi içim parça parça :((
Yeni13 Aynur47 canım bizdede aynınsorunlar oldu uzun bi süreçte olabilir dende ama doktorlar hep en kötüsüne hazırlıyor benim eşim çok kötü oldu ama ben anne olarak daha dirayetliydim bebeğim 3. Gün yoğunbakımından alındı 2 günde beraber kaldık sonra çıktık iyi düşün iyi olsun dua et sütünü sağıp gönder versinler
gamzosgamzos Aynur47 intihar etmekmi daha neler canım lutfen sakin ol benim kızımda bugun 11.gun kuvezde enfeksyon ve nefes problemi vardı ama güçlü durmak zorundayız onların bizim sutumuze ihtiyacı var senin gucune ihtiyacı var tabiki insan uzuluyor cok ozluyor ama dusun çok şükür caresiz dert degil tedavi oluyorlar
Leylasiva21 Aynur47 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 korkma benim kardesiminde kizi öyle oldu çok şükür şimdi 2 yaşına geldi.
Aynur47 Yeni13 sütümü sağıp gondeemeye çalışıyorum ameliyat olalı beş gün oldu bebek hiç daha emmedi emmedigi için sutum çok az geliyor
Aynur47 ozmus evet çok önemli elimden geldiğince diretiorum esim günde iki defa götürüyor inşallah o damla sutlerim ona şifa olur dua edin bana ne olur oakadar hevesle eve gelmeyi bekliorken onsuz gelmek çok canimi yakti ilk gebeligimdi ikibucuk yil bekledik çocuk sahibi olmayi :(
ozmus Aynur47 merak etmeyinn inanın onlar bizden daha güçlü küvoz annesi olarak söylüyorum 😊😊 çok zor biliyorum ama sizin şu an soğukkanlılığınızı koruyup, sütünüze odaklanmanız lazım. O damla sütler şifa, destek o miniklere🌸
Aynur47 Bebeklerselam54 o haftalara kadar bekletmek çok kötü işte eğer doktorun gozunden kaçırdığı birşey varsa asla hakimi helal etmiyorum asla şikayet edecektim ama dedim bebeğim iyi olsun yeterki iyi olsun