Güzel anneler Mart ayinda 13 14 marta miğde bulantısı başladı bnde 15 marta adet oldum ve o gün afedersiniz çok kustum sonra adetim ağrım sızım olmadan iki gün boyunca aynı petk tütüm çok aşırı bir kanamam olmadı sonra enflasyon olmayim diye peti çıkartım ve hep tuvalet kağıdı kullandım dediğim gibi çok aşırı bir kanamam olmadı WC e gidiyorum afedersiniz idrarımı yaparken bir kaç damla kan akardı ve pmbesi afedersiniz akışkan baloncukluydu niye bu kadar detayı anlatıyorum çok tuhaf bir adet yaşıyordum belki başınıza gelmemiştir diye yazıyorum bu şekilde neyse normalde adetim 6. Gün biter o gün duş alırım fakat 4.gunde azaldı leke falan 5.gunde biti öğünden bu gün e hep bulantı arada kusma oldu ama çoğul kusamıyorum çok kötü oluyorum bu ara 16 aylık bebeğim var emziyorum hala gebelik şüphesi arada bu bulantı yüzünden oluyor birde baş dönmesi ve halsiz uykusuzluk fakat bn çok dinlemiyorum Ramazan’dan önce 25 30 gün oruç tutuyorum şimdi de Ramazan ayı çok düzensiz bir beslenme ve düzensiz uyku geceleri hep ayaktayım gündüzleri de çoğu uyuyorum bebeğimle hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum kaç kez kan vermek için niyetlendim bir türlü nasip olmadı test içinde aynı şey sanki bir şey bni engllior iki gün önce mamografi kontrolüm vardı doktor bna dedi sağ memrndeki lezyonlar katılaşmış kötü bir şey değil dedi kadın doğum hapı ne zaman bıraktın dedi oysa bn hiç kullanmadım bn korunmuyorum eşim korunuyor bn dedim hiç kullanmıyorum ki dedim he TM dedi acaba neden öyle dedi kafama takıldı 😆 hamile olsam onlar anlarmiydi buda kafama takıldı yani hanımlar kısacası bu kadar belirti olan hamile çıktı mı bn şuan ne yaşıyorum hiç anlamıyorum araştırınca gebelik işaret ediyor ama test yapamıyorum boş diyorum eşim o kadar dikkatli ki 9 yıl boyunca o kadar dikkatli oldu ki hiç ihtimal vermiyorum ama gene acaba mi diyorum kusura bakmayın çok uzadı şimdiden teşekkürler 🌺