karat Seyma_nur1 bir daha baktım hediye ve sevap anlamına Bir emeğin karşılığı anlamına da geliyormuş. Ücret değil :)
Gamze1351 Ecrin.zeynep.amine .Hafsa hifa .Zehra Fatıma .Rümeysa Züleyha aklıma gelenler bunlar kızımın adı Zehra 👍😊
hukukcuanne_06 Sümeyye, Hafsa, Beyza, Kübra, Büşra. Başlığı görünce Zeynep yazmaya gelmiştim koymuşsunuz onu🙂 Ayşe Sena da çok güzel bi kombin bu arada 🙂
Zeynephumeyra MuberraK benimde ilk kizimin adi zeynep hafsa simdi 2.kizima Hamileyim oda Ayse humeyra olcak nasipse Hümeyra aise Validemizin lakabi
Betulsen34 MuberraK Efendimizin annesinin ismi cok hosuma gidiyor kizim olsaydi AMİNE ZEHRA düşünüyordum. Meryem de çok güzel. dindar ibadetlerine düşkün kadın anlami. Fatimada da 😍
Ftmaa1 MuberraK Kızımız olucak Elisa koyucaz ismini. Anlamı ise Cennet kapısında bekleyen melek demek. Ayrıca Hz. Zekeriya’nın hanımının ismi .. 🌸
Ruki25 Asel2520 Çok güzel benim de ikiz kızlarım olacak daha bulamadım isim ya çok karıştı kafam . Kaçıncı haftadasınız
MuberraK Hepinize çok teşekkür ederim ancak şimdi bakabildim herkese tek tek cevap veremedim kusura bakmayın❤️Bazıları fikir oldu araştırmaya devam edicem. Yazanlar oldukça yeni fikirler edinmeye devam ederim🌸
MuberraK Haticecebrail21 Ayşe hüma hoşuma gitti aslında ama hüma kuş demek diye biliyorum ve Ayşe hem yengesinin hem halasının ismi o yüzden eledim onu😞
Haticecebrail21 MuberraK Hüma’nın anlamı devlet kusu,mutluluk ve huzur anlamina gelir.Aişe ise peygamber efendimizin sevdigi eşinin ismidir birde rahat yaşam süren,bolluk icinde yasayan kimsedir😊
Sulerme Eslem Tuana da çok güzeldir. Eslem Allah’a teslim olan Tuana ise Cennet bahçelerine düşen yağmur damlası😌
Hellobabyyy0 Ben de kızıma Hümeyra düşünüyordum ama benden önce birileri alınca o ismi koymak istemedik ben Hüma çok beğendim eşim Nisa bir türlü ikisinden de vazgeçemeyince Hüma Nisa koyacağız Allah’ın izniyle ☺️