Trilece Kızlar merhaba, 23 haftalık hamileyim devlete gitmeyi düşünüyorum aklımda ege üniversitesi var ama takibi orda olan doğumunu orda yapacak olan var mı acaba hangi doktor önerirsiniz
aysnrsvs Trilece ege ye gitmedim ama 33 haftamda 9 eylüle gittim bakmadilar tarama testleri ayrıntılı ultrasonu yapmadığımiz hastaya bakmıyoruz dediler 😬😬 sistemleri aynı olabilir gitmek istiyorsanız yakın tarihlerde gidin
Trilece aysnrsvs ama öyle mi, ben detaylı ve ,2 li taramayı yaptırdım o yüzden beni almayabilirler eğer ege de de öyleyse, insallah iyi bir doktor bulabilirim hayırlısı olsun, teşekkür ederim bu arada 🥰
aysnrsvs Trilece yaptırdığinizi düşünerek yazdim doğum için bende 9 Eylül u düşünüyorum muayenesi bile olamadım
Aylinadakaya Bi tandıdığım önce özel hastaneye gidiyordu doğum için ege ye geçiş yaptı. Şuan son haftaları ve muayenesinş orada oluyor
Aylinadakaya Trilece luan tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım Murat tı ismi. Şöyle ki doktorun özel muayenesine gidiyor aylık 500 veriyor diye biliyorum. Doğum da ege üniversitesi hastanesinde olacak yine aynı doktor olacak doğumunda. İsterseniz net öğrenip dönerim size