Esradefneminik Yonca54 Merhaba ilk gebeligimde bnde ayni sekilde kaşınıyordum dayanılmayacak şekilde hatta hastaneye yatışım yapılmıstı direk karaciger enzimlerinize baktırın ondan dolayı kaşınıyor olabilirsiniz
Saliha03 Yonca54 Gebelik kolestazı olabilir ihmal edimemesi testin 2 3 güne tekrarlanması gerekir ihmal etmeyin
BalAsel Yonca54 kocaelinde yaşıyorum burda çok vaka bizde yakalandık hamd olsun 7 ay sonunda kurtulduk çok illet bişey doktor hergün 20 kişi geliyor dedi
ikicocuklubiranne Yonca54 ilk gebeliğimde olmuştum çok zorlandım. Bir krem vermişti o zaman cildiye doktoru biraz kesiyordu ama özellikle ayaklarım kaşımaktan yara içimdeydi hep
Neslikra06 Yonca54 5 gün arayla iki kez kan verdim ikisi de normal çıktı kadın doğum cildiyeye yönlendirdi o da kortizonlu krem ve nemlendirici yazdı ama hiç faydası olmadı..kaşıntım geçmeyince bende özelde safra asidi testi yaptırdım sonuç bekliyorum şu an
Neslikra06 Zeynepcsn yok canım nerde..şu an bile kaşınıyorum ellerim yoruldu artık ne zor şeymiş Rabbim düşmanıma bile vermesin bu kaşıntıyı
Eda_Esen Yonca54 Canm gebelik kaşıntısı olabilir ciddi bi boyutu var diye biliyorum ihmal etmeden kan testi ver