Serdar4125 Kizlar hamileyim kan da çıktı 1138 çıktı kesyi de gördüm ama hala inanamıyorum çünkü hesap lâm göre 6 hafta lik ama sadec kesyi gördüm nolmel mi
Suleakblt Serdar4125 ben 4 haftalık gittiğimde hiç kese bile görmemiştim 6 haftada gittiğimde sadece kese gördüm bende şuan 17+3 üm gayet normal olduğunu düşünüyorum 💕
Serdar4125 yigitinannesiiiii yaa 5 senedir bekledim çocuğum olsun diye o kadar korkuyorum ki yok diye
Suleakblt Serdar4125 hayır bende olmadı sadece akıntım olmuştu kahveye benzer ama çok hafif hamile olduğumu bilmiyodum bu olduğunda şüphekenmemiştim bile
Aysegulada Serdar4125 bazılarında olabiliyor herkeste olmuyor pembe veya kahverengi lekelenmeler normal demişti doktorum onlardan korkma demişti normal kan şeklinde gelmedikce sorun yok
yigitinannesiiiii Serdar4125 inşAllah vardır canım bende 6. Haftada gittiğimde keseyi gördüm normalinden ufaktı 1 hafta sonrasında bebeği görmüştüm sende görürsün inşAllah 😘😘
Serdar4125 yigitinannesiiiii İnşallah doktor dedi 10 sonra geldi dedi kap atış lari mi dinleriz dedi pazartesi gitcem
ilaydaC Serdar4125 Bende de kahve akıntı var 2 gündür hafif kramplar oluyor geçiyor wcye girmeden gelen giden olmuyor. Test verdim sonuç bekliyorum