Tubatural 1Sedaakkurt_47 bence biraz daha bekleyin cunku cok belirgin bi cizgi yok en iyisi kan testi yaptirin daha belli olur
KagansMom 1Sedaakkurt_47 beybi ben net 2 çizgi görmeme rağmen hemen doktora gittim ultrasonda gördüm öyle söyledim. Görmeden söyleme derim. Kan testi ver, ultrasonda gör öyle söyle. Çok erken bişey belli değilken söylemek
Dilsay 1Sedaakkurt_47 Ay kız testi bilemiyorum benimde bugün öyle silik çıktı 🥲yatak odası takımımız aynı seninleee😂😂😂
Ardakumsal Kan Testi Yapmanız Daha Dogru olur bence Cünkü Bendede Böyle silik çizgi Vardı Fakat Negatif ti Birşey cıkmamıştı adetten sonramı yaptınız Yoksa Öncemi ?
1Sedaakkurt_47 Ardakumsal adetim geçti iki hafta kadar ve çizgi şu an daha belirgin hal almaya başladı
Portakalkabugu1453 Dilsay begendim zaten yorumunu valla çok iyiydi yatak odası takımız aynıymış ögrenmiş olduk😂
Aysegl1602 1Sedaakkurt_47 bencede eşine söyleme bekleme tekrar yap benimde böyle olmuştu 3 defa kaset testler silik çıktı erken gebelik testi yapınca negatif çıktı sende öyle yap
Zeynepackgz @1Sedaakkurt_47 #p21554660 canım o çizgi bekledikçe koyulasiyor ilk çıkan çizgi geçerli silik cikmis %60 olasılık bnce kan ver öyle şöyle eşine derim Allah gönlünüze göre versin 😊