Sonunda ben de doğurdum 💃💃 bu sabah kontrole diye hastaneye gittik. Sabah 9ceyrekti. Zaten suyum azalmıştı pzt baktıklarında 90 mldi. Bugün 60 ml e düştüğünü gördük. Doktorum beklemenin anlamı yok dedi yatış verdi. Suni sanciya başladık. 4cm e kadar gayet rahat güle oynaya geçti. Bu arada saat 1 civarı oldu. Sonra ebe gelip suyumu patlattı. Sımsıcak ama az bi su akıverdi. İşte ondan sonra sancılar verdi coşkuyu 😄 pilates topunda hareket etmek gerçekten çok iyi geliyor sancı geldiğinde. Ben epidural için ağlamaya başladığımda 7 8cm olmustu açıklık ve pik savcının bu olduğunu söylediler. O ara asla inanmadım buna ama öyleymiş 😃 1dk aralıklarla 40 sn süren sancılar geliyordu. 15 dk duştan sonra beni doğuma aldılar. Yerde ikindirdilar bir kaç sefer önce. Sonra çatala çıktım yeterince ikinamadim ebe karnıma bastırdı 3 kere birlikte ikindik ve çıktı. Aman allahim o nasıl bir rahatlamadir tarifi yok. ❤ ebenin bastırmasinda da bir şey yoktu valla iyi ki bastırdı çıkmıyordu yoksa 😃 bebisim kucağımda uyuyor şimdi. Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah