Nehir-Poyraz Azra41 valla hamile sayfasından aldığım bi resim. E zaten bir ay 4hafta olduğuna göre iki ayın içindesin 🧿😁
Azra41 Nehir-Poyraz yok doğru zaten paylaştığıniz tablo bizim hesaba göre 1.5 ay yapıyor ama öyle değil işte 2 ay içine girmiş oluyor 😊
Nehir-Poyraz Azra41 aynen öyle ama işte kimisi farklı hesaplıyor doktorlar ay olayı diye bişey yok artık diyolar ama bizim eskiler illa kaç aylık deyip duruyo
Glc_8 Ersibneh 4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir. 8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir. 12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir. 16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir. 20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir. 24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir. 28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir. 32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir. 36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir son aya
Ersibneh Nehir-Poyraz hahahaha gerçekten öyle kaynanam kaç aylık diyor ben 33 diyorum ben öyle qnkqmqm kaç ay yani duor 😂😂
Minianne04 Ersibneh canım bende bi kez doktoruma sormuştum doktor gebelikte aylık kavramı yok demişti bana o eskilerin büyüklerimizin söylediği şeyler demişti gebelik haftalık olarak hesaplanıyormuş ben sorana haftamı söylüyorum
Ersibneh Minianne04 evet orası öyle de şimdi insan da merak etmiyor değil Hani kaç bitti kaça girdim diye hafta olarak bizler anlıyoruz büyüklerimiz pek çözemiyor sanırım
Eymenebrar 6 gun sonra 8 aylik oluyo canm 30 gunden hesapliycaksin oyle biliyorum hafta hesapladn zaman karisiyo