Aslanirem Burcucukk Çalışıyorum zor geçiyor ama az kaldı mı diyelim artık 💓 Ayaklarım şişiyor merak ediyorum son aylarımızı inşallah sağlıkla kucağımıza alırız sizin nasıl gidiyor 😍
Burcucukk Aslanirem ben izne ayrıldım 5 gün önce, calisirken benimde ayaklarim bacaklarim sisiyordu. Evde olunca böyle bir problem yasamadim. Cok şükür gebeliğim rahat ilerledi hep, sadece erken doğum korkum var. 😊 30 lari gorsem rahatlayacagimmm.
Kumpr Basak-88 hamileliğimin başından beri oğlum 15 gün ileride kızım haftasıyla uyumluydu en son salı günü kontrole gittim şuan ikisi de haftasıyla uyumlu gidiyor. Değişkenlik gösterebiliyormuş. Ben 10 kilo aldım ama doktorum az olduğunu söylüyor 😵💫🤦🏻♀️
Arzum2811 Kumpr merhaba 33. Hafta ikiside baş aşağı ama aşırı kasık ağrılarım var dayanılmaz sizindemi öyle
Bella_63 10.haftadayım ben de çift yumurta ikizlerimle 😇 bazen kanamalı, telaşlı ama genel olarak heyecanlı bir süreçteyim. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bebeklerimizi 🧿🧿
Kubra1853 Mocuzemiz o haftalarda aşakta kasıkta his edersin hareketleri ben 30 haftalık oldum ara sıra yine aşakta his ediyorum ayakları o ayaklrınu kıpırtadıyor normal korkma 😂ben doktora sormuştum normal dedi aşagı inenmemiş
Mucizeninannesiiii Selljyy cok canim gecmedi gun gectikce fazlalasiyor sanki.. benim 3. Hamileligim 1 kizim var 7 yasinda 1 bucuk yil once 28 haftalik oglumu kaybettim bu 3. Nasipse zamaninda gelsinler insallahh bu bulantilara raziyim..
Aslanirem Burcucukk dimi bende aynı düşüncedeyim o günleri görünce de kesin 35 leri görsek deriz ah biz anneler 😍🥰
Gaye31 AysenSeker ne zaman ogrdndiniz kalp atislarini ben 6+1 deyim gittim daha yok kalp atislari dedi benim de ilk gebeligim ikiz
kizlarimibeklerken Aslanirem ben de 23 hafta 1 gunluk ikiz gebeyim. Kac kilo aldiniz. Ben 6 kilo 600 gram almisim
Kucukkuzu 34+3 üz 35+0 da planlı sezaryen olcak dualarınızda beni eksik etmeyin güzel anneler. Gebelik kolestazı sebebiyle erken alıncak kızlarım
Asmin44 Sengul82 tansiyon sorunum yok önlem amaçlı tansiyon ilaçi erken doğumu engelliyormuş kasilmalarim vardı ondan verdi sanırım gece yatmadan içiyorum
Burcucukk Asmin44 yaaa maşallah seninlede haftamız cok yakin :) nasil geciyor gebeliğin? Ben cok agirlastim artik 🙄
Kaya13 Çok şükür üç20 haftalık olduk bizde oğluşlarla 🥰 nasipse 37 de sezeryanla alırız dedi doktorum zaten tüp bebekle hamile kaldım riske atmak istemiyor o yüzden.. ki normal doğum ikizlerde riskli
edamsr34 Yarın 29 olcam inşallah bir kızım bir oğlum olcak 🥰🥰 ağırlasmıs hissediyorum kendimi hic bir sey yapmaya gücüm yok gibi:)
Semra09 1EmineYurtseven Kalp atışlarını ne zaman duyacaksınız ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım pazartesi günü gittim 5+1 günlük 2 kese var dedi doktor 2 hafta sonra kalp atışı Allah ın izniyle 🥰
confundo Semra09 Canım ben de geçen hafta gittim. Tüp bebekle oldu benim de. Geçen cumartesi biri 4+2 diğeri de 4 haftalık dedi. Yarın tekrar kontrolümüz var. İnşallah bi sorun yoktur çok merak ediyorum. Kalp atışı duyar mıyız diye de merak ediyorum açıkçası
1EmineYurtseven Semra09 haftaya gel eger canlanmislarsa kalp atislarini duyabiliriz dedi . 6 7 haftalik gibi giderim insAllah.