aysigil Kızlar ikizlerim cumartesi günü 37+2 de kızım 2500 oğlum 2600 kilo sezaryen ile doğdu, ameliyat cok kısa sürüyor bebişler hemen çıkıyor👼🏻 happy kids geçtim hemen 😬herkese sağlıkla bebişlerine kavuşmalarını diliyorum🤱🏻🤱🏻🤱🏻
fatma24--- aysigil ayyy maşallah yaaaa…Allah’ım darısı biz ikiz gebelere ..ne güzel haftada ve kiloda doğmuşlar 😍💜🧡
fatma24--- Carriebradshow ayy bu iğne bayağı can acıtıcı olsada size iyi gelmiş bende vurduruyorum o zaman vurdurmaya devam 😅inşaallah bizde36yı görürüz küvezsiz bidoğum yaşarız
Carriebradshow fatma24--- inşallah. Bir yerden sonra artık iğneyi yapacak yer bulamıyorlardı ilaç toplanıp kalmış dağılmıyordu ama çok fayda etti gerçekten. Doktorunuz önerdiği sürece devam edin ☺️ İki hafta önce arkadaşım 35 haftalık ikizlerini doğurdu çok şükür bebekleri küveze girmedi. Darısı bizim bebişlere inşallah ☺️ Birisi 1900, diğeri de 2000 gramdı. Maşallah sağ Salim eve gittiler☺️ Önemli olan ciğer gelişimi.
Carriebradshow Esra-0751 ben de şu son 10 gündür zorlanmaya başladım. Araya bayram tatili girmeseydi bir kaç gün daha bekleyebilirdik bizde ama doktorum riske atmak istemiyor 😌sağlıkla gelsinler hepimizin bebekleri inşallah 💕
Hvv_ biranneeeeeee aralarında 1 hafta vardı en son 2 hafta önce gittim kontrole küçüğü gelişmicek dedi çok kesin konuştu doktor. Tabiiki rabbim bilir orasını hayırlısı olsun. Sağlıklı sıhhatli olsun da 1 tane olsun yapacak bişey yok.
Ummu88 Biz yarin ogluslarima 36. Haftaya girecez inşallah 💙💙 25.haftada serklaj yapildi cok sükür bugüne kadar geldik. Sancı olmadigi sürece sezeryan tarihim 06.05. bakalim hayırlısı bu zamana kadar dayandik inşallah 2 hafta daha dayaniriz
Sadriye35 Ummu88 maşallah size kaç mm rahim uzunluğu ile serklaj oldunuz ben de 25. Haftamda 1.8 mm ile serklaj oldum sonrasında hiç sancılariniz oldu mu şuan 31 haftaligim karnım sertlesiyor günde 10 defa falan korkyorum
aslimm2779 11+2 haftalık tek yumurta ikizlerine gebeyim ancak dün kahverengi akıntım olunca doktora gittim ve bana bebeklerimin kalp seslerini alamadığını söyledi doktor onları kaybettim yarın obstetrik usg sonucuna göre küretaj yapacaklar çok üzgünümm bir mucize bekliyorum inşallah yanılmışlardır dualarınızı bekliyorum 🤲🏻
Ummu88 Sadriye35 benimki 0.9 dayken serklaj yapildi. Bir hafta hastanede kaldim, cikis yapildiginda 1.5 cikmisti. O karin sertlesmesi bendede oluyordu yalanci sanci, doktorum magnezium önermisti. Insallah sende sonuna kadar gelirsin
elf0 bebeklerim--- 26+2 olduk bugün kontrolümüz var 🤗 hazılrıklar tamam yani alışveriş tamam ama yıkama yerleştirme işine başlamadım daha siz ne zaman başlarsınız
Bimucizeee elf0 neler aldindiniz acaba ben dahaa almadim beklemedeyim 23haftalgim nerden baslayim kac adet aliyim bilemedim
elf0 Bimucizeee benim ilk kızımdan kalan çıt çıtlı atlet vs var diye onları almadım bide herkes yaz bebeği olcağı için çok giydirmezsin diyo o yüzden çok bişey almadım size tavsiyem ilk çocuğunuzsa eğer mutlaka liste yapın tırnak makası olsun burun aspiratörü olsun o tarz ıvıe zıvırlar hep kızımdan kalma olduğu için kolay oldu benim ama kızımda da hep internetten en uygun nerdeyse ordan almıştım yani gidip de herşeyi tek bi yerden almayın liste yapın en ucuz nerdeyse ordan alın. Misal bi eldiven alıcaktım ebebekte tanesi 10 tl ydi ben çarşıda girdiğim bi bebek dükkanında iki tanesini 3 tl ye buldum aldım o şekilde listenizi tamamla çyın kıyafet konusunda da malum ikiz olunca masrafımız çok olucak hastanede giyeceklerini ayarlayın bide 0-3 a ay alın bi kaç tane bana sorarsanız sonrasını şindi almayın çünkü çocuklar çok çabuk büyüyolar diyo herkes ama mesela benim kızım da erken doğdu ve ben yeni doğanı bayaabi giydirdim yani çocuktan çocuğa değişiyo sonra yine internetten en uygun yerden sipariş verirsiniz zaten ama başta temel şeyleri alın mutlaka kıyafet gerçekten deneyerek öğreniliyo