star3star Semra09 bende tüp benekle ikizlerime hamile kaldım çok şükür🤲🏻biz 5. hafta keseleri gördük 7. haftada kalp atışlarını duyduk şimdi 17. haftamızdayız Allaha çok şükür🧿🤲🏻
Semra09 star3star çok güzel bir duygu Rabbim bize de göstersin 🤲miniklerini kucağına almayı nasip etsin sağ salim inşaAllah 🥰🤲
zlmkrgz anneyimmm42 ben 19 haftalıkken falan hissetmeye başladım. 17 ve 18 de damar atması gibi bir his vardı çok hafif bir histi. Evet ikisi arasında var tabii ki. İlk etapta biri diğerine göre 1 gün farklıydı ama şu an yaklaşık 1 hafta fark var aralarında
Asel2520 77Bebek35 ilk hamileliğimde deki doğuma gittiğim göbüşle şuan 27 haftalık hamileyim daha taşıması bir o kadar zor ilkinde her işimi yapardım hiç oturmazdım bunda hemen yoruluyorum vede aşırı çatı ağrısı var
77Bebek35 Asel2520 o nasıl oldu ya ılk gttiğinde dırek ıkısınıde gordunmu aynı andamı dollenme olmus yoksa bır hafta yada bır sure arası varmı doktora sordunmu
Asel2520 77Bebek35 6+4 hem iki kese hemde kalp atışları duyduk döllenme zamanı nasıl oluyor bilmiyorum