Naz88 23+3 deyiz. Çift yumurta ikizleri. Kız erkek demişlerdi . Geçen haftada ikkiside erkek dediler kız kıyafetleri elimizde patlayacak gibi 😄 bakalım pazartesi ne diyecekler
Mocuzemiz Naz88 bendede oyle demiwdi sonradan 2si kiz dedi bendede 23 hafta karnim havali sizdede oyle olumu wiwkinlik gibi sanci veriyor sizde nasil olurmu kaz gibi
Uzumlerveannesi Ikizlerimibeklerken çok geçmiş olsun, kaçıncı hafta sizin? Bana da progestan fitil ve tansiyon ilacı verdi iğneler harici
Ikizlerimibeklerken Uzumlerveannesi teşekkür ederim su an 32+3 ama sancım olduğunda daha 30 haftalıktılar çok korkmuştum o yüzden
Cellci mirac003 aşırı halsizlik ve uyku ile geçirdim o dönemleri. Yemeklerimi annem hazırladı uzun bir süre, vücudum zor alıştı.
ilknurrerdemm Semra09 ah ah ne heyecanlar önce kese görünecek mi diyoruz sonra kalp atışını duyma heyecanı sonra yapılan testler cinsiyet belirleme detaylı ultrason yaptırma ilk tekmeler derken zaman ne hızlı geçiyor her ay yeni bir stres 😋
Semra09 ilknurrerdemm çok heyecanlıyım her anı başka bir heyecan sağ Salim alalım kucağımıza inşaAllah 🤲🥰
Gulaksu bebeklerim--- 20 +5 günlüğüz cinsiyetlerini cuma gunu detaylı ultrasyonda öğrenecegim valla her gittipim doktorlar kılomdan dolayı korkutuyorlar
ikizleribeklerken Burcucukk evet benim doktorumda senin 32. Haftan tek gebeliğin 36. Haftası sayılıyor o yüzden 36. Hafta da sen 40.haftadasın gibi düşün dedi tabi bu tamamen çocukların gidişatına bağlı arkadaşım 35+5 doğum yaptı maşallah ertesi gün çıktılar hastaneden
Burcucukk ikizleribeklerken ay masallah arkadaşına ya inşallah bizde 35 - 36. Haftaları görürüz. Küvöze girmez inşallah kuzucuklarımız ❤ sen kaçıncı haftadasın 😊?
yuzaarar mirac003 Hayırı uğurlu olsun ikiz olduğunu ne zaman öğrendiniz acaba? İkisini aynı anda mı öğrendiniz?
Arzum2811 Kumpr merhaba 33. Hafta ikiside baş aşağı ama aşırı kasık ağrılarım var dayanılmaz sizindemi öyle
Kumpr Arzum2811 benim de ikisi de baş aşağı inanılmaz baskı yapıyorlar ama dayanılmaz değil anlık vurup geçen ağrılarım oluyor. Dayanılmayacak gibiyse doktorunuza danışın bence
ilknurrerdemm Arzum2811 dayanılmayacak gibi değilde iğne batması tarzında kasık ağrılarım var doktor bebekler kilo aldığı için kasıkalrına baskı yapıyor çok normal dedi
Hvv_ Yesim47 Amin canım inşallahh🙏 yaz burdan mutlaka doktorun ne dediğini ben de yazarım. İnşallah hayırlı haberlerle döneriz bol bol dua edelim🙏😔
Yesim47 Hvv_ doktordan yeni döndüm benim gebeliğim tek gebelik olarak devam ediyor. Diğer gebelikte kese oluşmuş fakat bebek oluşmamış bugün diğer kesede gözükmedi. Ama diğer bebek iyi çok şükür
Puddingin Aren2021 Aren2021 sürekli uzanmak mı, benim kadar egilen bir hamile yoktur galiba. Hayirlisi artık demekten başka bir çarem yok… evde bir cocuk daha var cunku
Puddingin Anisalenamom yaaa🖤🖤 ilk oğlum iki isimli. Iki ismiyle seslenmiyoruz tabi ama iki isim hoşuma gitmiştir hep. Kerem ve kaan’a isinmaya calisiyirum😁