Sumiire Ya canım benim İnan ki Happy Mom a doğurduktan sonra senin için girdim. Seni yakın arkadaşım gibi görüyorum nedense 🤭Emzirme konusunda şu silikon göğüs uçları hayat kurtarıyor eğer göğüs ucun aşırı belirgin değilse arada bir içeri dışarı çıkıyorsa almanı öneririm. Bebeğim sadece onunla emiyor. Doğum başladığında anlamaman gibi bir durum bence söz konusu olamaz. O ağrılar sancılar toplanmalar bebek hareketi illa ki bir yerden farkediyor insan. Bu milyonda bir ihtimal falan bence 🤣 Bugün çok daha rahat yürüyorum tuvalete kendim gidip gelebiliyorum dönümü bile kendim toplayabiliyorum öyle söyleyeyim. Bebeğimi beşiğinden alabiliyorum , elhamdülillah. Adını eşim mihre olsun istedi mihre koyduk. Sakin ol ve günlerinin tadını çıkar eminim hamileliği çok özleyeceğim. Gün alıp doğumu beklesen bile bebek ne zaman geleceğini kendi seçiyor. Bizim ki 16 gün evvel geldi. O yüzden her an olabilecek kadar temkinli son gün olabilecek kadar rahat olmaya çalış. Bebişten fırsat buldukça giriyorum uygulamaya. Ben doğurdum , senin hayırlı güzel haberlerini bekliyorum inşallah sende sağlıcakla vakitlice alırsın kucağına. 🌸❤️💞