Didemince01 mucizegebelik6 bu ben ılk hamılelıgımde 4 kılo dedıler ve dıyet yaptırdılar ve doğan çocuk 3.200 gr 🤣🤣
panpancabo Kader_25 gerçekten özel olarak tükettiğim hiç bir şey yok, hatta öğünlerim de düzenli değil ne yazık ki ama ben de eşim de çok kilolu doğmuşuz, genetik olabilirmiş
Zeyzeyp mucizegebelik6 ayn canm yanılma payı oluyor banada 36 haftalıkken 3300 demişti doktorumuz 37 +3 haftalıken doğurdum 2970 çıktı yani yanılma payı oluyor azda çıkabilir söylenenden çokta çıkabilir belki olmaz yani takma gayet güzel kilosu
Aysemavi Benim de 36+6 anca 2500 gr benim bebişin de sizinkilere göre az gibi kilosu Bi sorun teşkil eder mi ki acaba, tek temennim sağlıcakla gelmesi 😔😔
ayse-huseyin16 Aysemavi bizimde 36 haftalık doktora gittiğimizde 2500 gr dedi 🙄 yememe dikkat ettim bir hafta sonra tekrar çağırdı gittik 2670 gr dedi ve bebeğin kilosunun az olduğunu söyledi bir sorun teşkil etmiyor canınızı sıkmayın dedi ama dikkat etmeme rağmen az almış yapacak bişey yok birazda bebeğin bünyesiyle alakalı çok takılmayın sizde 💕
ayshe54 mucizegebelik6 kesinlikle öyle olabilir. Sağlıklı olsunlar da ciğer gelişimi tam olsun da rabbimin izniyle kilo alır 🥰
panpancabo Sibelosman ultrason kağıtlarım şu an yanımda değil, bakamıyorum, hatırlayamıyorum da lütfen kusura bakmayın ama 33. haftada 2500 kiloydu ondan sonra haftada 300-400 şeklinde artmaya başladı, doktorum gelişimi ileride demişti
Sibelosman panpancabo bence çokta ileri degil biraz iri doğunca gerçekten rahat oluyorsunuz bebeğinize sağlıkla kavuşun ♥️🥰
Busra_06 mucizegebelik6 Bir hemşire olarak söylüyorum Canım bebeğin küçük az kilolu değil kafana takma. Benim bebeğim 36+2 de 3400 gram 49 cm. Zorunlu olarak sezaryen olacağım. Kız bebek olmasına rağmen iri bir bebek. Normal doğum olmasını o kadar çok istiyorum ki. 58 kg gebe kaldım şu anda 70 kg yim. Doktorum kızıyor ne yiyorsun diye ben ekstra kilo alsın şu bı diye bişi yemiyorum. Herşeyi akışına bırak ne kadar olumlu düşünürsen oda seninle olumlu bir şekilde büyütecek unutma.
mucizegebelik6 ayse-huseyin16 bebek haftasında doğup gelişimini tamamlarsa kilo cok önemli değil 2500 de saglikli 4000 kilo da saglikli oluyo
erdem_agah mucizegebelik6 haftalarimiz aynı olduğu icin dikkatimi çekiyor sık sık kilo ile alakalı postlariniz oluyor. Kilo konusuna bu kadar takılmayın Rabbim sağlıklı evlat eylesin inşallah.. 100 gram konusunda doktor yanılmış olabilir ya da önceki söylediği kilolarda yanılmış olabilir. Ultrason ölçümleri daima yanıltıcı olabiliyor. Saglikliysa içiniz rahat olsun.
mucizegebelik6 erdem_agah boynunda kordon oldugu için erken doğarsa diye korkum var brazda. Yoksa zaten doğunca 200 300 gr ödem gidiyor
erdem_agah mucizegebelik6 eğer yanlış bilmiyorsam kordon dolanması belirli bir noktaya kadar sorun olmuyor çünkü çocuk solunum yapmadığı için. Kaygilanmayin inşallah sizin de boyledir.. birde zaten 37 haftadan sonra doğum olabilir çocuk gününü doldurmuş oluyor. Ben şuan dan itibaren heran bekliyorum mesela. Tabiki öncelikle sağlıkla gelsinler 🙏