Gamze1351 Az olan varmı hickirigunu ve dönmesini sertleşmesini hissediom başka bişi hissetmiom varmı bnm gibi olan
Irmak29- Gamze1351 ben ve bu hafta 2 kere dr a gittim.korkudan ama yeri dar olduğu için oynamiyormus daha doğrusu oynayamiyormus
eso14 Gamze1351 canım benimde öyle bazen çok bazen az hareket ediyor. Gün boyu sadece sertleşti ve azar azar oynadı. Şimdi yattım tatlı bişeyler yedim oynamaya başladı. Yerleri daraldı. Kafana takma. 😊
elifinilki27 Gamze1351 Benimde azaldı öncekine göre dönmesini ve sert tekmesini hissediyorum o da çok sık değil
Kubraylmaz50 37+5 teyim hissetmek için yapmadığım şey kalmıyor malesef hareketleri azaldı doktorum normal karşıladı sadece sertleşiyor
Papatyaytt Irmak29- daha donemezki bence canm baş aşağı sabittir yerinde daraldiya valla benmki geriliyor tekme atıyor bacağı böbreklerin den cikicakmis gibi hissediyorum bazen bazen alttan vuruyo isicekmis gibi oluyorum içerde hicc rahat durmuyo hicccc 😁😁
Esenkaplan Hulya84 bayan hareketleri az olan varmi demis cok olan varmi dememis endişesi artar bu şekilde yorum yapınca
Irmak29- Papatyaytt yok benim kız o kadar vurmuyor karnımı germesi çok oluyor oda zaten hep yapıyor.. Karnım gerilince aklıma selenadaki kız vardiya kıvılcım nefesini tutuyordu 😁sanki benimki de öyle yapıyor
Zeynokus Esenkaplan o kadar haklısınız ki bazen insanları anlamıyorum cahillikten mi yapiolar nedir cozemiyorum
Hulya84 Esenkaplan bende burda havamı atmıyorum yanı hareketsiz olmamasından dolayı yinede dr. görüşmesi için yazıyorum
Melisbahar Ben .kizmda cok hissederdim.ama suan oqlumu hic hisetmiom.cok.nadirr acaba surekli kızımla uqrasiom.ayaktaym ondanmi suan 35 haftlqkm
Gamze1351 Bnde kontrole gitcem pazartesi bakalım nasiilmis en son doğum pozisyonunda ydi işte galiba yeri daraldığı için hareketleri az olabilir teşekkür ederim hepinize sağolun bı nebzede olsa içim rahatladı ☺️😊
Hasret2121 Korkma her karın bir degil canım bende yeri geliyor hiç oynamıyor yeri geliyor gün boyu hareket ediyor rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sana da bize de
seon90 Gamze1351 benm gayet hareketli ama doktorum bugün hareketlerini takip et 3 saatte bir hareket etmesi gerekşr etmezse beni ara dedi.
Ayssnnr22 Gamze1351 bende de öyle canım çok az oynuyor artık bı hıçkırık bı belırgınlık oluyo bu kadar günde 10 kez oynaması gerek demıstı doktor