Mercimek2 Kızlar karnımın üstü çok gergin oluyor içim acıyor resmen 36+6dayiz varmı böyle bisey yasayan resmen daraliyorum üst karin sertlesince
Ayse254 Mercimek2 benim de öyle üst kısma baskı yapıyor 39 haftalık hamileyim daha aşağılara inemedik 😂 acıyor artık karnımın üstü normaldir heralde bebeğin hareketleri iyi olsun önemlş olan o
mercimeginannesiiii Mercimek2 Bahsettiğiniz şey sanırım kasılma. Aynı şikayet ile doktora gidip doğuma alındım, ihmal etmeyin. Doktorum kasılmanın üstten aşağı doğru olduğunu ve tepe noktasında hissedildiğini söylemişti.
Mercimek2 Ayse254 benide gören herkez karnın düşmüş diyor ama alt karnım çok yumusak bingil bingil oynuyor ama üst taraf migdemin olduğu yer taş gbi öyle olduğunda ne yatabiliyorum ne nefes alabiliyorum resmen karnımın ici acıyor umarım keyifi yerindedir hanimefendimin🥰
Esrax30 Evet bendede öyle hatta kafasıyla alttarafı deliyormuş gibi de oluyor , 35+2 , iyi bisey bebek doguma hazirlaniyor .. hareketlerinide hissediyorsaniz hersey iyidir Insallah .
Mercimek2 Esrax30 çok hareketli ondan yana sıkıntı yok bende bazen vajinada kipirdasma hissediyorum sanki bisey cikacak gbi muhtemelen kafası orda ayakları baski yapyor karnima
Ayse254 Mercimek2 artık büyüdüler organları toplanıyor karnımızın bir yerlerinde 🐣 sağlıkla gelsinler inşallah
Mercimek2 mercimeginannesiiii bende 4 5 gundur var yuruyus yapyorum ozellikle yuruyus sonrasi yemekler sonrasında oluyor ama normaldir diye doktorumu aramadım onun haricinde kalça agrım çok oluyor ama haftaya randevum var umarım doğum yakın değildir biraz erken daha
Papatyaytt Mercimek2 bendede çok oluyor o kasılma heleki arabada yolculuk yaparken mahhfoluyotum yemkkerden sonra yürüyüş yaparken ver resmen karnım semsert oluyor ve kare gibi şekil alıyor
mercimeginannesiiii Mercimek2 Hakkınızda hayırlısı olsun. Ben 36+6 idim nişanım geldi. 37+0 sabahı doğuma alındım siz yine de ihmal etmeyin derim 🤗🌸