hafsam_omerim Rabia62838 ben sürekli sıktım sütümü ve göğüs ucuma sürdüm buna rağmen kızım 40+5de doğdu. Kızımı emzirirken hiç çatlak olmadı
Biroglanannesiii melikeguneyozalp Hayır ünlem koyunca ciddiye almıyorum demek size de sağlıklı günler bak bu postta bilmeyen duymamış başka insanlarda var onlara da yazabilirsin bana yazdıklarını teşekkürler tekrardan iyi geceler ☺️
melikeguneyozalp Biroglanannesiii Size yazma sebebim yazma şeklinizi saygısız buluyor oluşum ve hoşgörü bekleyişimdi. Herkes aynı fikirde olacak diye bir kaide de yok ama diğer arkadaşlar gayet kibarca dile getirmişler. Ama şu zamana kadar yazdıklarınızdan sadece saygısız değil aynı zamanda seviyesiz olduğunuza da kanaat getirdim. Bende sizi çok kaale aldığım için cevap vermedim sadece alınacak arkadaşlar olabilir diye hoşgörü göstermenizi temenni etmiştim. Çevrenizdeki insanlara sabır diliyorum. Eğer bir sıkıntınız varsa kendi içinizde çözün lütfen etrafa saldırmanıza hiç gerek yok. Buradaki insanlar da sizin stres tahtanız değil.
Biroglanannesiii melikeguneyozalp Bunu neden bi tek sen buldun bende onu anlamadım hanımefendi ben gayet te saygılı ve hoşgörülü bir insanım sen bana saygısız dedin diye ben saygısız olmam hiç bir postum da da ben saygısız Ca kelimeler kullanmadım kullanmam böyle düşündüysen beni ilgilendirmez ben seninle daha fazla konuşmak istemiyorum yargı dağıtmayı bırak herkes bişeye yargı dağıtır olmuş ya sabır ya yazmazsan sevinirim sana söylüyceklerim az önce bitti uzatmazsan sevinirim
deryas34 Biroglanannesiii hayır erken doğum olacak demek değil benden de geldi süt 28. Haftamda ama şuan 36. Haftadayım ben ebeler eğitim verirkende duydum rahimi uyaran hormon salgılanıyormuş. Tabi ne olursa olsun takdiri ilahi Allah bilir ne zaman doğucağını hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 😍🤰🏻🥰🙏
Biroglanannesiii deryas34 Doğrudur canım bak yemin ederim az önce eşime dedim güldü yani burda erken doğumu o tetikler bu tetikler denilen çok şey var Buda onlardan biri kime sorsam gülüyor yemin ederim kimse duymamış bilmiyor postta bilmeyen çok fazla insan var ama diyenlerde oluyormuş yeni duyuyorum yani tabiki takdiri ilahi inşallah sağlıkla alırız kucağımıza ☺️
Bilge_94 melikeguneyozalp keşke bu kadar yorulmasaydınız bilmeyen yorum yapıyor işte :) yine de güzel şeyler demişsiniz. Hayırlı günler :)
ayisigi3 Meme ucunu uyarmak, sıkmak, masaj yapmak, oksitosin hormonunu uyaran, salgılanmasına etkisi olan eylemlerdir. Oksitosin hormonu da rahmin kasılmasını sağlayan hormondur. Bu tamamen tıbbi bir bilgidir, teşekkürler.
designermom Rabia62838 rahmin açılması değil de o tam olarak meme ucu hassasiyeti Rahmi uyarır tahrik gibi düşünün bundan dolayı sıvıyı da cok çıkarmamak öneriliyor benim de 26. Haftamdan beri sıvı geliyor cok araştırdım gerçekten de sıkılmamasi Gerekiyormuş
Biroglanannesiii Elif5561 Canım konu güğüsle oynamanın Rahmi uyarması kasılması olsa zaten doğru söylüyorsun Konu göğüsten süt gelip o sütü de sıkmanın erken doğuma yol açması zaten olay bu Yani hamile bir kadının göğsünden süt gelebilir durup dururken normal bu erken doğum belirtisi mi demek bunu anlatamıyorum komik olan bu rahmin uyarılması kasılması değildi olay
Elif5561 Biroglanannesiii doktorum alanında uzman bir doktor ona göğüsümden süt geldiğini söylediğimde sakın sıkma kasılmalara sebep olursun demişti.
Biroglanannesiii Elif5561 Olabilir ülkeden ülkeye doktorlarda farklılık olabilir ben yurt dışındayım buradaki doktorların böyle bişeyden haberi yok duymamışlar bile zaten kimse durup göğsünü sıkacak değil kendi kendine de gelebiliyor süt öyle olsa orgazmı da doktorlar yasak koyardı oda rahmin kasılmasına sebep oluyor diyorum ya o zaman ülkeden ülkeye değişiyor bilemem muamma 🤷♀️
Melekkk000 Biroglanannesiii o yuzden mi geçen doktorum göğüs ucunla oynama dedi bana . Bilginiz yoksa susup oturun . Atarlanmaya insanlari azarlamaniz çok sacma
Biroglanannesiii Melekkk000 O sizin doktorunuz Buda benim bildiğim doktorlar ben duymadığım bişey hakkında istediğim herşeyi söylerim sen kendi doktorunun dediği şeyi uygula o zaman insanlar durup dururken göğüslerini sıkmıyor zaten Benim doktorum böyle bişey duymamış yurt dışındayım ben doktorlara duyduklarımı söyleyince gülüp geçiyorlar arkadaşım bu benlik değil yine diyorum durup dururken de göğüsten süt gelebilir o zaman herkes erken doğum yapacak demek bu orgazm da rahmin kasılmasına sebep olur o zaman yine erken doğum yapılacak mı demek herkes kendi fikrini söylemekte özgürdür ve ben kimseye atarlanmadım okursan durup dururken bana laf atıldığını da görürsün azar yapan ben değilim
Bilge_94 Biroglanannesiii oksitosin hormonu doğum başlatan hormondur orgazm olunca salgılanmaz ama meme ucu uyarılırsa salgılanır. Eşinize oksitosin hormonunu sorun isterseniz sizi bilgilendirsin. Doktormuş ya :)
eslemsi Rabia62838 nasil cesaret ediyorsunuz ya boyle seylere benimde hep gelir ilkindede geldi ikincidede geliyor asla sıkmam yani vakti gelince geliyor o sut zaten. Hemde saril saril sutum azalsin diye dua ediyordum ben.
Biroglanannesiii Bilge_94 Canım anlıyorum bak ben onları demiyorum benim sorunum bunlar değil 18 haftalık hamile bir kadını örnek verelim göğsünü sıktı yanlışlıkla ya da göğsünden süt geliyor tamam Rahmi uyarıyor doğru orgazm da Rahmi uyarıyor bunu erken doğuma bağlamayı diyorum sadece bunlarda değil herşeye erken doğum olur mu erken doğum yapar mı bin tane şey var bununla ilgili bana mantıksız gelen bu benim duymadığım şey doktorum da bilmiyor bak kendi doktorumdan bahsediyorum Türkiye de değilim ben doğum tetiklenmesi değil erken doğum riski konusu zaten kimse durup göğsünü sıkmıyor ama durup göğüsten süt gelebiliyor ben 22 haftalık hamileyim benimde süt geliyor ama erken doğumla ilgisi olmadığı ısrarla benim tanıdğım doktorlar söylüyor Türkiye’yi bilmiyorum bak ben orda yaşamıyprum anlatmak istediğim bu