Yerfistiklarininannesi Kizlar cok fenayim gunduz icim bayilir gibi bi fenalaştım son dakkalar zor dayandım açtığımdan beridir nefesim kesiliyo kalbim sıkışıyo sanki nefes alamıyorum sizde böyle birsey yaşadınız mi noye böyle oldum acaba
Vildanbahar61 Yerfistiklarininannesi 3 aylık hamileyim bende ilk iki gün tuttum fakat oruç açmaya yakın birden benimde nefesim kesildi kalbim sıkıştı çok kötü oldum elim ayağım boşaldı resmen o yüzden o günden beri tutamıyorum zaten günlük mide bulantısı ve kusmalarım oluyor sende canım bu kadar kötü oldun tutma bundan sonra
Maviii sağlık için kendinizi kötü hissediyorsanız oruç tutmayın lütfen . banyo alın ılık su ile sakin olun camı açın temiz hava alın, imkan varsa yürüyüş yapın sakinleşin. geçer inşallah geçmiş olsun 💐
Yerfistiklarininannesi Maviii tutmayacam yarın yürüyüş yaptim biraz iyi oldum şimdi otuedugum yerde sanki koşu yapmış gibi nefesim kesiliyo kalbim güm güm
Yerfistiklarininannesi Ozlm0916 K_k1905 Vildanbahar61 krize girdim az önce elim ayagim titredi başıma agri girdi tansiyonum düştü cok fenelasrim tuzlu salatalık yedim şükür kendime geldim daha tutmam kendime bebege eziyet allahin izniyle dogumdan sonra tutarım
Vildanbahar61 Yerfistiklarininannesi Kesinlikle ne kendimizi ne de yavrularımızı riske atalım inşaallah doğumdan sonra Allah nasip ederse tutarız 🌹
Ozlm0916 Yerfistiklarininannesi açlıktan tansiyon düşer kuzum dikkat et kaç saat aç kalıyon kolaymı insan hamile degilken bile oruçken yemek yendiginde bi anda kötüleniyor ben tutamıyorum allah affetsin kışın tutacam ama inşallah bu tutamadıklarımı
meir22 İçinizde bi can taşıyorsunuz onu aç susuz bırakmayı nasıl göze alabiliyorsunuz hem kendi sağlığınız hemde bebeğinizin sağlığı için oruç tutmak tehlikeli