Busraaydiiin1 Kizceleeerrrrrrrrr 32. Haftamiza giriş yaptık bugün çok şükür 🤗 haftaya kizimin elbiselerini yıkamaya başlıyım diyorummm 😃 sizler kaçıncı haftada başladınız? Neler yapıyorsunuz 😇
kahvesever__ Busraaydiiin1 bence başla sonra çok zor olur senin için 33+4 de herşeyini hazırladım ben
Annelikooneko Busraaydiiin1 36+3 olduk . Bugün yıkamaya başladım . Birsuru ütü çıktı ve benim ayakta duracak mecalim yok . Çantam bile hazır değil daha 🥲
Busraaydiiin1 Mlk_ygtali aynıyız canım bende haftaya yikiyim utuliyim diyorum 🥰 35 36 haftalık oldumuda çantayı hazırlarım Allahin izniyle😇
Eliffefee Mlk_ygtali yıkayın kızlar gevıktırmeyn son haftalarda birden bire ağırlaşıyor insan sancıları ağrıları oluyor yapamıyor
Busraaydiiin1 Annelikooneko oyyy kuzum çok geçe bırakmışsın ama 😕 Ben 32 haftadayim ve agirlasmaya başladım hicbir iş güç yapamıyorum. O yüzdende bebisin elbiselerini halledeyim dedim. 36 haftada mümkün değil çok zor olur 34 te falan hazirlasaydin bare 😔 cantanida hemen hazırlada çıksın aradan son haftaların ❤
Eliffefee Busraaydiiin1 evet çok haklısın bnde 32de hazırladım dedğin gbı 36 ya falan bıraksaydm harap olurdum herlde
Eliffefee Busraaydiiin1 bnde 32de başladım yıka ütüle 34ü çantayı doldur eksıkleri koy vesaire derkn kapatması 34ü buldu sanırım hele ilk çocgmda nasıl korkularım varsa 28e grdğimde hazır etmiştim çantamı 😂
Mlk_ygtali Eliffefee haklısınız valla şimdiden agirlastigimi hissediyorum eğilip kalkmak zorlaştı ayakabimi giyemez oldum 🤷♀️
ebru2871 Busraaydiiin1 26 haftalıkken kıyafetlerini aldım ve 1 gün 1 makine açtım astım ertesi günü ütüledim yine 1 makine açtım o şekilde günde 1 makine açarak 1 hafta içinde çamaşır ütü işi bitti son haftalara bırakmamak lazım doktor kontrolünde bile doğum çantan hazırmı değilse hazırlan dedi 28 haftalığız erken doğum riskimde yok çok şükür