mom1111 Kızlar 8 aylık olduk midemden birşeyler boğazıma doğru çıkıyor ve boğazımı çok yakıyor sizdede oldu mu ne iyi geldi
Eda3 mom1111 canım mide asidi de olabilir o öyle olduğun zaman doğrul mümkünse bir tık yüksek yastıkla yat
Eda4119 mom1111 bnimde öyle ama hamur işi yiyince oluyor gibi anlamadım saçlanıyor diyolar ondan heralde 🙄
Bbbbs Mide yanması yasıyosunuzz…bende dediğiniz gibi çok fazla olmuştu boğulur gibi uyaniyodum gece..sonuç olarak çok fazla saçı olan bebeğim yanımda…:)
Nnur1 Eda4119 ilk gebeliğimde 5.ayda başlamıştı mide yanmam. Çok saçlı olacak dediler bi doğdu iki tutam saçı var. Bu kadar yanma nereye gitti anlamadık 😁😁
Eda4119 Nnur1 ahahahha ay hiç güleceğim yoktu yaa bu yanmalar neyin belirtisi o zaman ahah saçsızmı doğcak cocougum 😂😂😂
Nesra_ Şekersiz soğuk sütün çok faydası oluyor ben yanıma alıyorum yanma geldikçe 2-3 yudum içiyorum tabi temelli geçiren hiç bir şey yok malesef 😭
mom1111 Evet kızlar kesinlikle ve boğaz yanması baya yakıyor bildiğiniz gaviscon rahatlatıyor mu hemen etkisi oluyor mu günde ne kadar içiyorsunuz