Mouradi Yaqutt 12ci heftede gede bilmedim, 20ci hefteden sonra gedecem İnsaAllah, Mederada Şefiqe xanimin yanina
Elilar2225 Yaqutt men leyla medicala gedirem. Hekimim Natig hekimdi ancag orda verirem analiz uzi filan hersey. Doplerde 60m odedim
Koalam27 Mouradi ümumiyyətlə hansi xəstəxanada verirsiniz analizləri? Her ay hansı analizleri verdirir doktorunuz?
Mouradi Koalam27 Memorial referans deyisir, evvelki hekimim medicaldaydi orda verirdim analizleri, indi ki hekimim germandadi hem 2 saylida olur deye orda verirem sidikle qan analizin,20 heftede gedecem insaAllah ondada qlükozadan verecem
Koalam27 Mouradi sadecə sidiklə qandan verirsiniz? Mən her gedəndə tsh,fibrinogen,yaxma. Bilirəm ki,bəziləri yersizdir,ona gorə hekimimi dəyişmək istəyirəm.
Mouradi Koalam27 Tsh da problem varsa he her ay verirsen mende verirem her ay, ama ona endokrinoloqum ozu baxir Yaxmada martda istedi dedi aprelde lazim deyil vermersen. Fibrinogende 2ci ayimda vermisdim ele vse ondan sonra vermedim
Koalam27 Mouradi tsh da heç bir problem yoxdur) boş yere verirəm qısacası. Ona görə həkim axtarışındayam elə