Dilara9406 Kizlar ben bu fantezi geceliklerini filan eşimle seçip begenmek onunda fikrini almak istiyorum ama hepsi mankenin üstünde yani göstermekte istemiyorum mankensiz yazinca bile mankenli cikiyo yani sizce göstermelimiyim gostermemelimiyim cok kararsızım
Zeynepgl Dilara9406 😂😂 bu karakterle alakalı bence ben bir mağazaya girince bile kutunun üstünde geceliğin resmî var yaa kadında var tabi onu bile kıskanıyorum açık saçık diye böyle değilseniz olabilir tabi ama ben kendim seçip almayı daha çok severim sürpriz gibi dediğinizinde bir sakıncası yok ben çok kıskanç olduğum için öyle bende ki durum 🙈🙈
Ormanmeyveli Dilara9406 Erkekler zihinlerindeki görselleri çabucak unutamıyor kanıtlanmış bi durum. Belki 2 yıl önceki gördüğü çıplak kadın fotoğrafını istese gözünün önüne getirebilir. Peki o gördüğü mankenle sizi karşılaştırırsa istemsiz. Ve hayal güçleri de oldukça yüksek bu konuda.
Dilara9406 Acee kiskaniyorum da ya cok güzel ordaki bayanlar tabi esim bakmaz ama bilemiyorum yani bazen diyorum su kizlara bakya ne guzel diyom oda diyo benim karim daha guzel 😊😁😁 kararsız kaldim ya
Dilara9406 Gnz bende kafama gore alirim da onunda fikrini almak istiyorum beraber secmek daha guzel gibi geliyo
Dilara9406 Zeynepgl geçen sene beraber almistik o kutulardan bi kiskanma olmadi da bu mankenler daha guzel ve cok değişik modeller var üstünde
Dilara9406 Ormanmeyveli esime güveniyorum ben oyle bisey yapacagini sanmam o kıyafetlerin icinde benim nasil gozukecegimi düşünür yani bilemiyorum
Irnasatka Ormanmeyveli karşılaştırsın nolucak sokakta telefonda kimseyi görmüyormu güven olmalı sende bundan yok dercesine karsılastırırsa sizde erkek mankeni gösterir sendede bundan yok dersiniz 🤷🏼♀️😅
Dilara9406 Irnasatka boyle bi idalasma da hos olmaz ya kimse bence esinin yerine kimseyi koymamali bazilari var misal eşiyle birlikte olurken bile aklinda turlu türlü kadinlarla giriyo o yataga buda hic hos bisey degil herkes esini dusunmeli 😊
Acemianne__ Dilara9406 Bence yapmayın. Kıskanmalık bir durum olmasa bile haberi olmadan giyip görmesi daha hoş değil mi 😅 zaten detaylarla ilgilenmez cogu erkek bütüne bakar sizin seçtiğinizi de begenir
Dilara9406 Acemianne__ ya ben zaten onunla sectiklerimizden haric alip supriz yapicam eminim benim aldikalrimida begenicek ama onunla secmek daha guzel olur diye düşündüm 🙈🙈 Eşimde oyle sonuca bakacak biri degil detayiyla herşeyle ilgilenir ve fikir verir bana her erkek gibi giymis guzel tamam diyip gecistirecek biri degil yani baya ilgilenir benimle o konuda 😁🙈🙈😊
Zeynepgl Dilara9406 Ben mankenleri kıskanmıyorum 😂 çikin olsada güzel olsada değişmiyor bende durum 😂😂
Irnasatka Dilara9406 tabi öyle ama kötü bi laf söylerse cevap verilmeli ve dediğiniz gibiside evlerden ırak olsun ya
Mavininbiri Dilara9406 Esiniz mankene yakıştığı için almış olacak ama. İlk sizin üstünüzde görmeli o kadar aldım eşim kutuları görmedem imha ettim direkt 😅
Dilara9406 Mavininbiri mankene yakıştığı icin almaz ki bende nasil duracagina bakar ve modeline filan yani mankenin ustune yakışmış bu olur diyecek biri değil yani
Dilara9406 Zeh123-ra bende bunu düşündüm de altı üstü manken yani nolacak diye dusunmuyo da degilim ki eşimde zaten mankene takılı kalmaz oule bi yapisi yok beni cok sevdiginden ve sadece veni arzuladigindan eminim 😊🙈🙈
Dilara9406 ElifT816 boyle diyecek bi yapısı varsa gosterilmez tabi ki denecek bi laf degil sonuçta o kadin senin karın degilki ona yakıştı bizimkinede olur gozuyle bakip alirsan olmaz Ki o mankeni dusunup almak bile saygısızca eşine gore aliyosun sonucta onu düşünüp almalisin