Zeynepgl Safiyenur Randevulu çalışmıyor diye biliyorum ama kan verme günleri var her gün almıyorlar bizim burda canım
Maysaamoms5 Safiyenur sabah saat 9 ve 10 arası kan alıyorlar canım onu biliyorum Ben randevusuz gitmiştim bu saatler dışında almıyorlar
Melikeex Safiyenur randevulu kuzum sabah 9 veya 9.30 gıbı git yoksa almıyorlar kanlar gonderıldı dıyolar
Ayse3400 Safiyenur 182 den randevu alınıyor. Kan vermek içinde saat 10 a kadar gidilmesi gerekiyor bizim burda.
Fatmanurvehashas Safiyenur randevulu fakat kimsein randevu aldığını gormedm. Kapinin onunde oluyor hastalar. Bazen kimse olmuyor zaten. Ama dedikleri gibi kan alma saatleri var. Bizim burda 11 e kadar ve sonuc ertesi gun cikiyor maalesef
merveyildrm Safiyenur bizim burada randevulu değil 11 e kadar gidersen de kan verebiliyorsun gün farketmiyor. Sanıyorum her şehirde her bölgede farklı işliyor sağlık ocakları 🤷♀️ Sen sabah 9 da gidip şansını dene bence alırlar.
Annetaze Safiyenur randevulu bakıyor. Öğlenden sonra randevusu ama kan veremezsiniz 11 kadar kan alınıyoey
Amorfati23 Safiyenur yok randevulu değil ama aç karına sabah 9da git 10dan sonra kan alınmıyor… Sağlık ocağında ki ebem arayıp öyle demişti 9da gidip kan verdim…