Berenibeklerken Kızlar ilk gebeliğim o yüzden bilemiyorum hastanede doğumda giymek için pijama takımı mı alayım yoksa gecelik mi hangisi daha kullanışlı bi tane gecelik aldım bide kaç takım alayım sezeryan da olabilir normal de
tugbadugan0000 Berenibeklerken normali bilmiyorum ama ben sezeryan oldum en az 2 3tane pjama koy canım
Hayallerim95 Berenibeklerken valla canım bende hep pijama koydum ama sezaryen olduğum için bel kısımları beni biraz sıktı o yüzden hiç rahat edemedim şimdiki aklım olsa gecelik koyardım karın kısmın sıkışınca dikişler acıyor çünkü yA da karnı sıkmayan bi pijama tercih edersen iui olur
AyseMehmett Berenibeklerken yaklaşık 20 gün önce sezaryen oldum ve pijama hiç kullanmadım iki gecelik vardı onları kullandım en kullanışlısı oydu benim için
Gulcansckn Berenibeklerken valla o pijamayı indir kaldır işkence gibi bana göre elbise/gecelik daha rahat, ben hem sezaryen de hemde normal doğum sonrası hep rahat salaş bol gecelik giyerim 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
AyseMehmett Berenibeklerken mesela kanamam oluyodu depend değişirken sürekli pijama giy çıkar çok zor olur gerek yok yani gecelik her türlü en mantıklısı ama söyle bir şey var ben iki geceliği de beyaz almışım açık renk pek mantıklı değil
Berenibeklerken AyseMehmett evet biraz koyu renk almak lazım heralde ben de gecelik alayım hepsini madem sağol canım
mrs_elisah Berenibeklerken Pijama da alın bence. İhtiyaca göre değişiyor. Bende sezaryen olmuştum 2 takım pijama koydum 2side kirlendi. Lohusa Pijama sı olduğu için beli ayarlanıyordu beni sıkmadı rahat ettim ama yanımda sürekli Pijamamı giydirip soyduracak biri vardı. İkinci doğumunda Allah nasip ederse eğer 2 gecelik 1 Pijama kıymayı düşünüyorum. Gecelik daha rahat olacak ama pijamaya da ihtiyaç duyulabilir.
AyseMehmett Berenibeklerken nolur nolmaz siz yine de pijama koyun bende koymuştum ama dediğim gibi kullanmadım. Ben gece 11de doğum yaptım hastanede iki gece kalmış oldum bana iki tane gecelik yeterli olmuştu siz bilirsiniz tabi 🥰 bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
mrs_elisah Berenibeklerken evet yani her ihtimale karşı yanınızda bulunsun. Sonra lazım olunca kimse eve gidip bir şey getirmiyor..
mom1111 Berenibeklerken ikisi de olsa iyi olur sezeryan olduğunda geceliğin daha kullanışlı olduğunu söylüyorlar 1 pijama takım 1 gecelik takım Birde yedek bir pijama koyabilirsiniz duruma göre