Haticekanik Burun tıkanıklığım çok fazla 26 haftaligim Otrivine kullanıyorum bağımlılık yapıyor gibi sanki o olmasa nefes alamıyorum benim gibi olup Otrivine kullanan var mı
Mysaa Haticekanik otrivne bagımlılık yapıyor 5 günden fazla kullanılması önerilmiyor canım onun yerine vicks mi neydi ondan alıp kullansan ya da lavanta yagı felan yastığa damlatırsın diğer türlü kullandıkça kullanırsın bırakamzsın bi süre
Deva22 Haticekanik ben bir aydan fazladır kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle hatta doktorun hemşiresi de hamile o da kullandığını söyledi sabah akşam kullaniyormus ben sadece geceleri yatarken sıkıyorum
as2121 Haticekanik Ben de ara ara kullanıyorum ama çok zor durumdaysam. Bağımlılık yapıyormuş çok duydum bunu. Burun bantları falan deneyin biraz da olsa işe yarıyor.
Mysaa Haticekanik anladım canım doktorunla bi konus farklı alternatifler bulmaya cals insallah bulursun 🙂
Aysckzgnc Elis_Elya26 bağımlılık yapıyor, etleri indirip aşırı rahatlatıyor, 3-4 saat sonra daha çok şişmesini sağlıyor, sonra nefes almak için yeniden sıkıyorsunuz falan gibi bi döngü🤦🏼♀️
Aysckzgnc Elis_Elya26 ya ameliyat olup et aldırcaksın, lazer ya da. Her şey çok pahalı😩 alerji ilacı verdi denedim yine nefes alınmıyo
Elis_Elya26 Aysckzgnc Onu brakman gerekiyo gercekten boyle cok kötü bağımlılık yapıyor Biliyormusun Sterimar burun spreyi varr bebekler için okyanus suyu ben hamileğim onu koyuyorum arada bir bende otrivin koyduğumda etkisi geçtikten sonra hemen yine tıkanıyor bağımlık yapmış oluyor oyuzden de burnunuz tıkandığında Sterimar okyanus suyu kullanın oda fayda yapiyor otrivinden boylelikle uzaklaşirsiniz
Merve234 Haticekanik hamileyken burun spreyi hiç kullanmadım. Ama eşim otrivine kullanıyor hatta bağımlısı bırakamıyor sigara gibi bişey .