Emine2222 Ruveyda_baskapan ayrintili ultrason oldugunu iddia etmiyorum saten Yurt disinda Özel kadin dogum doktoruna gidiyorum
Ruveyda_baskapan Emine2222 ayrıntılı ultrasondan bahsetmedim sadece ultrason çözünürlüğü kötü demek istedim.
Bir_abla Emine2222 yanılma ihtimali düşükütür ama anlamdığım bu fotpda pipi yokki burda kafa el ve karın var bacak bölgesi yok herkes bariz pipi faln yazmış anlamadım 😅
Bir_abla Emine2222 bu foto da yok ki alttaki çizgiyi doyrsanxı korodn o şekli ve uzunluğu ile bariz belli korodn olduğu ha dr size göstermiştir o ayeı tabiki
Aysunnnn_ Emine2222 Yaaa ayaklara bak kurban olurum 😂😂😂 erkeğe benzio ki duruşundan da öyle baksana ağa gibi 😂😂 sen 19-20. Haftaları bekle o zaman kesin bişey derler
Emine2222 Aysunnnn_ ayyy 🙈♥️ teşekkr ederim canımm 18 haftalıkdım en son gititgmde erkek demişdi işte suan 20 haftagım 🙈 hayırlısı 2 haftaya randevu var beklıyorum
Emine2222 haklisinesracim bende öyle düşünüyorum cnm ultrason da bende göördüm resmen organını 18 haftada tam gelişmiş oluyormuş dsdı dr net dıye
Pinpirikanne Emine2222 banada 15 haftda erkek dedi Pipiyi gösterdi 🤭 Bnde acaba degsr mi dym o kadar kız hissedyrm ki 17 haftada salı günü Bakalm başka doktora gtcem ne dek 🤣🤭🤭
Emine2222 Pinpirikanne hadı hayırlısı canım ama bende degısecegını sanmıyorum senın adına 😘 mesela benım doktrm asla tahmn yürütmez neyse odur mesela kımseye yanılma olmadı ve 17 haftadan önce cınsıyetını kımseye demıyor yanılma olmasn diye