yigitinannesiiiii Sjkghhhh canım arada benim kasıklarımdada ağrı oluyor bebek geliştiği için oluyordur ama seni durdurmayacak şekilde ise ağrı bi doktora gözükmende fayda var
Ceycey22 Sjkghhhh hamilelik çok kişisel birşey herkes farklı yaşıyor bende olmadı hiç mesela. Çok ağrı varsa kesinlikle doktoruna görün canım
Deletedmom52620 Bende de oluyordu içim sızlıyordu resmen idrar yolu enfeksiyonu kum taş döküyorsun dedi idrarda kanamam çıktı oturamıyorum antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktorum 4 gündür kötüydüm
Sjkghhhh Deletedmom52620 çok geçmiş olsun benimde vajina da kaşıntı var bide adet olackmis gibi sancım oluyor belim de ağrıyor niye anlamdım adet günümü yaklaşıyor o yüzden mi bilemedim
caglaolmeZ yigitinannesiiiii ben de 13 haftalık hamileyim benimde kasıklarım ağrıyor ya 2 gündür ozellikle
Sjkghhhh yigitinannesiiiii yok canm aşırı yok öyle ama belim ağrıyor bide adet sancısı oluyor acaba adet günümü yaklaşıyor o yüzden mi Hafif Kasık ağrısı da oluyor
Sjkghhhh caglaolmeZ acaba niye gercktn çok zor benim sabah birşeyim yoktu böyle akşama doğru adet olackmis gibi sancım oluyor o kadar
yigitinannesiiiii caglaolmeZ Sjkghhhh Kızçeler Rahmimiz genişliyor bebişlerimiz gün gün büyüyor kasık ağrıları normal bence tabiki doktorunuza danışın aklınızda bişey kalmasın ama oda muhtemelen aynı şeyi söylicek korkmayın o yüzden 🥰
yigitinannesiiiii Sjkghhhh kanaman vs varmı kuzum düşük riskin felan yoksa korkma normal kasık ağrısı ilerleyen dönemde daha çok olucak 😃
Sjkghhhh yigitinannesiiiii ayy gercktn yüreğime su serptin tşk ederim canm inşallah dediğin gibi vallah ilk hamileligim korkuyorum
yigitinannesiiiii Sjkghhhh rica ederim Canım 10 haftadan bu yana kasık ağrılarım var sizi en iyi ben anlarım geçen hafta doktora gittim bi sıkıntı yoktu çok şukür 12. Haftamızdayız Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşAllah bebişlerimizi😘
Sjkghhhh yigitinannesiiiii dikkat edecm bklm haftaya ikili test yapacm bklm ondan sonra kontrole gidecm
Sjkghhhh Deletedmom52620 canim bugün gittim korkack birşey yok dedi fitil verdi popdan al dedi bitane de omedevit vm vitamin ilacını verdi