Aslinrn Sizce normal olma ihtimali varken önceliğiniz nedir ya da sağlık acısından çocuk ve kendimizin hangisi tercih olmalıdır
Denizvegokyuzu Aslinrn tüm korkularıma rağmen direniyorum 🤷🏻♀️😅 normal doğumda ilerliyoruz doğum başlamaz ise hafta içi hastaneye yatış yapilcak suni sancı ile doğumu başlatmaya calışıcaz yine olmazsa o zaman sezeryana dönüş yapicaz ☺️ hayırlısı bakalım 🤲🏻
Suleakblt Aslinrn kesinlikle normal doğum tabiki zorluğu var ama vucudumuz için en sağlıklısı o insan korkmuyo değil tabi ama nolursa olsun sorun çıkmadıkça inşallah normal düşünüyorum sonuçta sezeryanın dikişi var acısı ağrısı ve o izim kalıcılığı e sezeryan olan normal de yapamıyo bidaha tabi umarım normal doğururum ❤️
Aslinrn Doktorum normalin bir çok soruna yol açma ihtimalinden bahsetti bir çok kadın doktorununda sezeryan olduğunu bunu göz önünde bulundurmamı söyledi bende öncelikli normal düşünüryordum umarım herşey sağlıklı ve güzel olur
Ela000 Aslinrn sezeryan doğum yaptım çok rahattı iyikide böyle olmuş. Öyle ağır ağrı vs. cekmedim hemen toparlandim 👍
Leylaleyy Normal diye direttim. Hatta suni sancı bile aldım. Ama bebeğin kalp atışları zayıflayınca acil sezeryana aldılar. 3 saat suni sancıyı çektim. Keşke ilk başta sezeryan olsaydım en güzeli. İyi ki normal olmadı sezeryan oldum dedim.
Biroglanannesiii Aslinrn Sağlık açısından yani şöyle bebeğin ters gelmesi vs gibi sağlık açısı olmadığı sürece normali tercih ediyorum ve doktorumla sonuna kadar normal olarak konuştuk 🙏